2777
2789

ویتامین E

یا پماد رینای سبز گیاهی ترو خدا اگه استفاده کردین بگید برون زدگی رو خشک کرد یا ن بیرون زدگی ک میگم ن باد داره ن هیچی شبیه ی گوشت اضافه است. ترو خدا بگید دارم دیونه میشم داروی گیاهی چیزی برا رفع بیرون زدگیش نیست من ن درد داره ن خون ریزی ن خارش. فقط این بیرون زدگی بره

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون زدگی فقط و فقط عمل

پس چرا ی سریا نوشتن بدون عمل و با دارو گیاهی خوب شدن.  عمل نمی تونم انجام بدم هم می ترسم خیلی زیاد. هم نمیشه

منم دارم . ولی نه اذیت میکنه نه هیچی فقط بیرون زدگی داره.چیکارش دادی اخه بیخودی خودتو ننداز زیرتیغ و ...

استرس گرفتم براش همش می ترسم بزرگ تر شه   از دیروز فهمیدم هست همش گریه میکنم

جراحی کردی؟فکر کنم خودش یواش یواش خوب میشه اما نباید یبوست داشته باشیماست و لبنیات هم خوب نیست براش

ن جرا حی نکردم اصلا دیروز فهمیدم دارم.  دبار ل راهم این بیرون زدگی بره 

یبوستو درمان کنیه پماد ضد هموروئید هم بگیر روزی دو سه بار بزن

یبوست ندارم الان قبلا داشتم ولی الان ن بعد  این پماد میگن بیرون زدگی رو از بین نمی بره

یبوست ندارم الان قبلا داشتم ولی الان ن بعد این پماد میگن بیرون زدگی رو از بین نمی بره

چرا چند روز بزن کوچیک میشه

خون مردگی داخل سیاهرگه به اون شکل ظاهر میشه

بعد یه مدت جذب میشه نگران نباش

ماستم نخور

چرا چند روز بزن کوچیک میشهخون مردگی داخل سیاهرگه به اون شکل ظاهر میشهبعد یه مدت جذب میشه نگران نباشم ...

اخه مثلا تو نت دیدم عکسا شو مال اونا رنگش مثلا رنگ پوست نبود مال من رنگش صورتیه تقریبا گوشتی ام هست    بنظرت از بین میره ؟

پس چرا ی سریا نوشتن بدون عمل و با دارو گیاهی خوب شدن. عمل نمی تونم انجام بدم هم می ترسم خیلی زیاد. ...

کی گفته

اولن ۹۰ درصد دروغ میگن

یا بواسیرشون موقتی رفته تو

و دوباره میاد بیرون

تو این نی نی سایت کلی دارو نوشتن برایش همششششم بدون استسنا دروغه و تازه بدترم میکنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

کی گفتهاولن ۹۰ درصد دروغ میگنیا بواسیرشون موقتی رفته توو دوباره میاد بیرونتو این نی نی سایت کلی دارو ...

دقیقا ..من یعنی هرچی بگی زدم ..بنظرم مال اوناخیلی  تازه بوده وبدون بیرونزدگی ..یه خراش بوده و درمان شده ..نمیدونم چطور فک میکنن یه گوشت آویزون محو بشه ..شنیدم زالو هم میندازن اونجا.چندشم شد 🤢

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کی گفتهاولن ۹۰ درصد دروغ میگنیا بواسیرشون موقتی رفته توو دوباره میاد بیرونتو این نی نی سایت کلی دارو ...

موقتی یعنی وقتی بر میگرده ک دوباره یبوست بگیرن خو همون موقتی رو چجوری درست کنم می ترسم بزرگ شه بخدا  انقد ترسیدم ک نگو و نپرس