2777
2789
عنوان

چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 62 پست
پسرم لالاکرده خودمم خورشت قرمه گذاشتم تلخ شده ناراحتم  چیکارکنم ؟؟؟

لیمو عمانیاشو درار

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟؟

اره خب لیمو عمانی تلخ میکنه خورشت قرمرو

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
از زخم چاقو هم بدتره براشون همسر من تا دوتا سرفه میکنه یه جوری خودشو میبنده به آمپول و سرم و سوپ‌ که ...

وای اینم طهر رفته دکتر 

الانم انقدر بیحال افتاده میگه زنگ بزن از پایین شام بیارن😐گفتم من ساندویچ میخوام

میگه مگه نمیبینی من نمیتونم سرخ کردنی بخورم😑😑😑😑😑دلم میخواست بگم به من چه ولی جلو زبونم و گرفتم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

تواتاقم زیرپتو... اهنگ گوش میدم و چت میکنم با دوسام و ب فردا ک چجوری بگذرونم😐

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

درازکشیدم توگوشی ام و منتظرجناب همسر گرسنمم شده  یکی ازوروجکام تل میبینه اون یکیم بازی میکردالان داره ممومیخوره😃

هعــــــــــــــــــــــــــــــــــــے ،،روزگار دردات بہ ســــــــــــــــــرم 😢

خوبه.....برین همتون خداتونو شکر کنین...

من امشب تولده شوهرمه....خودمون دوتایی هستیم

..من کلی تدارک دیدم...همیشه 8 خونه اس...ولی امشب کارش هم طول کشیده...ماشینم باید بره از تعمیر گاه بگیره...تو این ترافیک...خدا میدونه کی برسه....

خیلی غصه میخورم...ببینین چیکار کردم...نظرتون رو بگین سرگرم شم حداقل

خیلییی خوشگل شده با سلیییقه ی کی بودی تو؟ اون ته چی گذاشتی کادوشه؟