2777
2789
عنوان

عدالت دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 40 پست
کانادا که برای پولدارست همون جام پول نداشته باشی سختهوالا ایران پول داشته باشی بهشته

نه عزیزم اینطور نیست

اینجا تلاش كنی پیشرفت میكنی برعكس ایران

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
کانادا که برای پولدارست همون جام پول نداشته باشی سختهوالا ایران پول داشته باشی بهشته

تو ایران پول داشته باشی

با آب و هوای آلوده میخوای چكار كنی!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ همونارو رد شی انقد غرق گناه و لذتت میکنه که دیگه برگشتی نباشه .بعضیام فقیر میزاره چون میدونه یا ل ...

بعد چطور از بنده دیگه انتظار داره همچنان پایبند بمونه؟ وقتی داره به آدم نادرست بخوبی رسیدگی میکنه؟ مثل مادری که به بچه ناخلفش رسیدگی میکنه و بچه سربه راهش رو کلا فراموش میکنه، بعد بیاد ادعا کنه من چون این سربه راهه رو بیشتر دوس دارم صگ محلش میکنم؟ خنده دار نیست؟

روزی ای که میخواد سر پیری برسه میخوام نرسه

هزار سنگ جلو راه آدم می‌ذاره انتظار داره کج نری، بعد که رفتی بگه دیدین دیدین؟ اینم بدرد نمیخورد!!

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

تو ایران پول داشته باشیبا آب و هوای آلوده میخوای چكار كنی!!

حالا میگیم میره شمال

جامعه رو بگو، جامعه بیماره افسرده‌س خمود و خشمگینه

اینجا به پولداراشم مزه نمیده

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

یادت نیست

ولی یه کسایی که ادعای عالمیت میکنن درحالی که اوناهم مثل من یه انسانن، میدونن من خودم این زندگی شخمی رو انتخاب کردم! خنده داره😄

بعد لابد میگن انتخاب خودت بود ساکت شو

به این یکی اصلا اعتقاد ندارم 

حالا میگیم میره شمالجامعه رو بگو، جامعه بیماره افسرده‌س خمود و خشمگینهاینجا به پولداراشم مزه نمیده

درسته

دقیقا همینطوره

من به آلودگی هوا بعنوان یكی از مشكلات اشاره كردم

نه عزیزم اینطور نیستاینجا تلاش كنی پیشرفت میكنی برعكس ایران

از دیدگاه شما به عنوان کسی که کشوری دیگه رو دیده و داره زندگی میکنه پیشرفت شامل چه مواردی میشه  ؟

اونجا چند درصد خانمها شاغلن ؟

از دیدگاه شما به عنوان کسی که کشوری دیگه رو دیده و داره زندگی میکنه پیشرفت شامل چه مواردی میشه ؟اون ...

پیشرفت مالی

پیشرفت شغلی و‌ حرفه ای

رشد روانی و شخصیتی 

وقتی اینجا محیط کاری عادلانه تری وجود داره و هر کسی بنا به توانایی هاش استخدام میشه و نه با پارتی بازی و روابط شخصی،پس راحت‌تر میشه پیشرفت و رشد کرد

وقتی امنیت اجتماعی و روانی وجود داره و دسترسی به امکانات راحت باشه ذهن بازتره برای پیشرفت

وقتی دسترسی به امکانات آموزشی و‌مهارتی

و مدارس  دولتی با کیفیت رایگان وجود داره و محتوای درسی یه مشت اراجیف نیست که بکنن تو سر بچه ها و محتواها کاربردی هستش

وقتی ثبات اقتصادی وجود داره و میتونی برنامه ریزی بلند مدت برای پولت داشته باشی بدون اینکه ترس از بی ارزش شدن پولت رو داشته باشی

و ………

بعد چطور از بنده دیگه انتظار داره همچنان پایبند بمونه؟ وقتی داره به آدم نادرست بخوبی رسیدگی میکنه؟ م ...

هر چند که خداوند عادل ترینه .

و این مثال قطعا نا درسته اما میشه تعمیمش داد .

ببین یه مادر یکی از بچه هاشو میندازه تو خوشی و به اونیکی سختی میده .

مطمئنم که حتما اینو دیگه میدونی .

وقتی یه سختی پیش بساد کدوم بچست که موفق میشه؟ 

قطعا همون که خود ساختست و تجربه رو پای خودش موندن و داره .

نود درصد مواقع وقتی سختی پیش بیاد  اونای یکه تو لذت غرق بودن  یا معتاد میشن یا افسرده و کلا وضع خوبی ندارن 

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣