2777
2789

حالا که نذر کردی و خوابای عجیب می بینی حتما بخون که بعدا اگه برات اتفاقی افتاد پیش خودت نگی نخوندم اینجوری شد حتی اگه اتفاق شانسی باشه پس بخون خیالت راحت باشه به فکر و خیالش نمی ارزه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمازرو توضیح میدی؟

سرچ‌کن نواز سیف القاطع تو نت..شب جمعه باید باشه.. دوبار هم تو نماز سوره انعام باید خونده شه..حالا تو نت دقیق ترش هست که تا چ ایه ای چطور باشع

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

دست گلت درد نکنه عزیزدلممم

عزیزم به مبین رسیدی حاجتت بگو واز خدا بخواه تا به حاجتت برسی گلم پیمان سلطاتیان هم یاد کن عمل کرده چندروز تو اغما بخاطر دل دختر وخواهرش خدا شفاش بده وبهوش بیاد🌹🙏🏻

عزیزم به مبین رسیدی حاجتت بگو واز خدا بخواه تا به حاجتت برسی گلم پیمان سلطاتیان هم یاد کن عمل کرده چ ...

عزیزم دیر گفتی دوتاشو خوندم🥺🥺 دوتاش که هدیه به خانوم فاطمه ی زهراست مونده اونموقع حتما حاجتمو میگم و برای ایشون حتما دعا میکنم دعای زن باردار میگیره قطعا

سلام چجوریه

سلام،تاپیک آخرم لینکش گذاشتم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

سلام ممنونم

سلام خواهش میکنم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

همون😂😂😂حالا کدوم نذرت جواب داد

هنوز هیچکدوم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...