2777
2789
چقد مریما خوش به حالشونه هم اسم گله هم اسمای شبیهشون مثل مرمر و مریدا و مری قشنگن🫠

میخوام عوضش کنم من 😊

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیتی چه زیباست

اره 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چه باحاللل کاش یه خواهر دیگه هم داشتن اسمشو نگین میزاشتن

اره 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اعتراف میکنم خودم قبلا اسمم مریم بوده اسممو عوض کردم البته مریم اسم قشنگیه ها ولی خاطره خوبی از اسمم ...

,گیرت اوردم محاله ولت کنم تا نگی مراحلش چطوریه سخته چقد زمانبره ..چقد هزینه شد ..اسمت چیه الان 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

,گیرت اوردم محاله ولت کنم تا نگی مراحلش چطوریه سخته چقد زمانبره ..چقد هزینه شد ..اسمت چیه الان

هرچی سوال داری بپرس من اوکیم😂🫠

من اون سالی که استارتشو زدم خرداد رفتم ثبت احوال گفتن مریم مذهبیه سن اتم زیر ۱۸ کلا نمیشه منم وایسادم تیرماه دوباره رفتم گفتن نمیشه دوباره وایسادم اخرای تیر گفتن میتونم اسممو دوتا کنم مثلا نازنین مریم یا مثلا مریم سلدا بعد قبول نکردم دوباره وایسادم مرداد دوباره رفتم ثبت احوال بعد کلی اصرار تهش قبول کردن که اوکی به دادگاه درخواست بدید و با چند تا شاهد رای قاضیو بگیرید بیاید بعد منم با چندتا شاهد که فامیلی شون شبیه خودم باشه مثلا عموهام اینکارارو کردم آبان ماه پیامش برام اومد که فلان قاضی داره به درخواستت رسیدگی میکنه بعد آذرماه از دادگاه زنگ زدن گفتن ما با درخواستت اوکیم فقط ۲۰ روز مهلت میدیم ثبت احوال اعتراض داشت بگه بعد دیگه رفت تا بهمن و ثبت احوال تو سیستم اسممو درست کرد فکر کنم ۲۰۰ تومنم بابتش ازم گرفت و گفت یه ماه بعدش که میره اسفند ماه با شناسنامه خودت و پدر و مادر بیا که کلا اسمت عوض شه و کلا اسمم عوض شد 

ببخشید یکم طولانی شد..

هرچی سوال داری بپرس من اوکیم😂🫠من اون سالی که استارتشو زدم خرداد رفتم ثبت احوال گفتن مریم مذهبیه سن ...

فدای شما لطف کردی ؟؛ یعنی خودت دادگاه نرفتی گلم ؟!

بعد استشهاد نوشتی ؟! یعنی منم فامیل ببرم مشکلی نیست؟!

هرچی سوال داری بپرس من اوکیم😂🫠من اون سالی که استارتشو زدم خرداد رفتم ثبت احوال گفتن مریم مذهبیه سن ...

بعد عزیزم جسارته اسمتون رو چی گذاشتید؟!

و این قضیه عوض کردن ماله چند وقت پیشه؟!

فدای شما لطف کردی ؟؛ یعنی خودت دادگاه نرفتی گلم ؟!بعد استشهاد نوشتی ؟! یعنی منم فامیل ببرم مشکلی نیس ...

چرا دادگاه رفتم که درخواست بدم و استشهادم نوشته بودم ولی نیاز نیست فامیلیو ببرید اگه در حد یه متن کوچیک بگن که اره دو تا اسم دارید و شاهدن که چند ساله میخواید اسمتونو عوض کنید و تصمیمتون یهویی نیست و با مهر و امضا و کد ملی شون کافیه

بعد عزیزم جسارته اسمتون رو چی گذاشتید؟!و این قضیه عوض کردن ماله چند وقت پیشه؟!

من همین پارسال عوض کردم فقط اسممو میترسم بگم آشنا ببینه خواستید درخواست بدید اونجا بگم😂😭