2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از ده و سی و پنج دقیقه یادم افتاد پایتخت میده 

خوب بود بدنبود ولی حس کردم این بازیگرای اصلی مثل سالای قبل پرشور و نشاط نبودن انگاری یجورایی بی حوصله بودن و با جون و دل بازی نمیکردن

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

ما که خندیدیم حالا بعضیا میان ایراد میگیرن ازش🫤

مگه نمیدونی ب کلاسشون فیلمای ایرانی نمیخوره

باید با ماهواره فیلم ترکی با موضوع یه بچه ک معلوم نیست باباش کیه رو ببینن تا بهشون بچسبه😄روشنفکرای لنتی🫠

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

قشنگ نبود وسطش خاموش کردم

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
من از ده و سی و پنج دقیقه یادم افتاد پایتخت میده خوب بود بدنبود ولی حس کردم این بازیگرای اصلی مثل سا ...

وای دقیقااااااا همین حس رو من گرفتم 

حتی قبل از خونده کامنت شما تو ی تاپیک دیگه هم گفتم که انگار شور و ذوقی نو چشماشون نبود 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
مگه نمیدونی ب کلاسشون فیلمای ایرانی نمیخورهباید با ماهواره فیلم ترکی با موضوع یه بچه ک معلوم نیست با ...

حالا ما ماهواره نداریم و از اینم خوشمون نیومد مشکل داریم؟

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
حالا ما ماهواره نداریم و از اینم خوشمون نیومد مشکل داریم؟

ن عزیز

شما قطعا یه سری سریال های دیگه رو خوشتون میاد،

ن کلا ندیده بگید صداسیما دنبال نمیکنم فقط جم تیوی و نمدونم کوفت و زهرمار

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲