2777
2789

دوستان یا خیلی خوب بخونید دندون و پزشکی قبول بشید 

بقیه ی پیراها مخصوصا پرستاری و اتاق عمل اصلا نیایند، پزشک ها خیلی بی احترامی می کنند ، نه شب عید دارید و نه روز خوش ، تو خونه هم استرس بیمارها و پرونده ها رو دارید ، روح و جسمتون زجر میدید ، محیط بیمارستان کثیف و بوی بد میاد ، دستمزدتون از منشی دکتر و بقیه تحصیل کرده ها کمتره ، شب که بقیه دخترا در حال استراحتند شما باید شیفت برید 

باور کنید من خواهرانه خواستم نصیحت کنم که بعدا مثل من پشیمون نشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درست میگی یکی پرستاریه یکی اتاق عمل باید روحیت مثله سنگ باشه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

حقوق پرستاران چقدره؟؟تو خونه چرا باید آرامش نداشته باشید،مدام زنگ میزنن؟

من از شیفت شب می رسیدم خونه سرپرستار زنگ می زد نمی گفت ۵ ساعت می خواد  بخوابه دوباره عصر بیاد شیفت ، یا برای بیمارهای فوتی باید بری دادگاه چون اسمت تو پرونده ثبت شده

من نمی‌فهمم چرا اینقدر جو منفی میدی؟ 

خب دوست نداری بیا بیرون😐

والا اساتید ما همشون سمت و جایگاه های مهمی دارن هیچکسم بی احترامی نمیکنه

میتونی کنکور بدی ، با رتبه ۴ هزار پزشکی قبول شی 🙂💛

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من نمی‌فهمم چرا اینقدر جو منفی میدی؟ خب دوست نداری بیا بیرون😐والا اساتید ما همشون سمت و جایگاه های ...

کارورزی هات شروع شده ؟ برو از کادر درمان نظرشونو بپرس

عزیزم اساتیدی که داری میگی اکثرا مدرک دکترا دارند و هیئت علمی ها فقط درآمد خوبی دارند و هیئت علمی شدن به همین راحتی نیست 

من نمی‌فهمم چرا اینقدر جو منفی میدی؟ خب دوست نداری بیا بیرون😐والا اساتید ما همشون سمت و جایگاه های ...

جو منفی نمی‌ده واقعیته 

اونایی که چندین سال شغلشون اینه و تجربه دارن درک می‌کنن که چی میگه 

کسی که پرستاره باید پدرش در بیاد همه جوره بعد اونوقت حقوقی در برابر این همه زحمتش نداره 

کلا شغل خوبی تو ایران نیست 

کارورزی هات شروع شده ؟ برو از کادر درمان نظرشونو بپرسعزیزم اساتیدی که داری میگی اکثرا مدرک دکترا دار ...

ترم ۸ ام دو سه ماه دیگه فارغم 

آره راحت نیست ولی شدنیه و غیر ممکن نیست ، تلاش میخواد. یکی از اساتید مون استاد تمامه و h_index ۵۰ داره مقائم مقام ریس دانشگاه هم هست دوتا کلینیک تخصصی زخم و هوم کر داره، مترون بیمارستان هم هست خیلی هم با سواده 

جای پیشرفت زیاده. فقط نباید یه جا ساکن بمونی.

همون پزشکی هم یکی پزشک عمومی ساده می‌مونه یکی هم میشه سارا همتی مچ رزیدنتی آمریکا میشه🙂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️