2777
2789

سلام من رشته ی پیراپزشکی خوندم درآمدم تو بیمارستان ۱۳ میلیون بود چند ماهه انصراف دادم دیگه نمیرم ، از لحاظ روحی و جسمی زجر میکشیدم

خیلی از پزشک ها بی احترامی می کردند ، احتمال انتقال بیماری زیاد بود و شیفت ها خیلی زیاد ، 

دوستام که زیاد درس نمی خونند و دانشگاه با شرط معدل رفتند الان هم کار دارند و هم کارهاشون خیلی راحته و پشت میز نشستند 

بخدا من از خیلی از خوشی هام زدم و درس خوندم ، الان می بینم دوستام که وکالت خوندند چقدر احترام میذارند بهشون ، دفتر زدند ، یا بقیه رشته ها که با رتبه های پایین رفتند و مهندس شدند الان خیلی موفق ترند 

اینکه پیرا پزشکی هستید قابل احترامی ولی درآمدش بستگی به عرضه خودتون داره من طرف میشناسم کلینیک زخم داره خیلی بیش از این درآمد داره .هیچکس رو نا امید نکنید صرفا چون خودتون نرسیدن با احترام

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ادامه ندادین

وگرنه من همیشه میگم درس خوندن هیچوشت به ضررت تموم نمیشه اگه بری تو رشته ای که بهش علاقه داری

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

والا اون وکیل ها هم کلی وقت و زمان گذاشتن و زحمت کشیدن و درس خواندن...  اونا هم تو دادگستری توسط قضات محترم یا همکارانشان کلی تحقیرو‌توهین میشن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

وکلا که سختی میکشن تا ازمون وکالت دربیان 

خیلی مهندسی ها هم نیاز به رتبه ی خوب دارن 

ولی همه رشته ها و مشاغل سختی دارن و الان دیگه جو طوریه برا پزشکی و پیرا پزشکی باید دائم ادامه تحصیل بدین چون مدرک پایه الان متاسفانه به چشم نمیاد اونقدرا

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

شاید ادامه ندادینوگرنه من همیشه میگم درس خوندن هیچوشت به ضررت تموم نمیشه اگه بری تو رشته ای که بهش ع ...

عزیزم من ادامه بدم چیزی عوض نمیشه نهایتا ۱ میلیون روی حقوقم بیاد ، مگر اینکه تا دکترا بخونم و استاد دانشگاه بشم

عزیزم فعلا دانشجویی بذار درست تموم بشه و وارد محیط کار بشیمنم دانشجویی روی هوا بودم

باشه😂

دوتا از بچه های دانشگاه خودمون توی ۲۵ سالگی دکتری قبول شدن جایگاهشونم عالیه شمام جای نق زدن تلاش کن

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️