mah_noghrhi مدیر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 1548 عنوان به چ دلیلی بچه اوردین واقعا | مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 48 پست خودم که یجورایی ناخواسته بود وسط افسردگی و اضطراب اومد و دوران بارداری خیلی بدی داشتم ولی اگه یه دلیل داشتم که به اون دلیل بیارم این بود که دوسداشتم وقتی تو خونه ام یه نفر کنارم باشه خصوصا که همسرم همش سرکاره ... شما چی؟؟؟؟؟؟؟ در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾 1404/01/04 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_noghrhi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 1548 عزیزم واقعا بچه ای اره واقعا در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾
والتر_وایتم عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 1270 من ۸ سال بعد ازدواجم باردار شدم پشیمونم بچه نهایتا باید دو الی سه سال بعد بیاد عزیزم من تازه ازدواج کردم فک میکنم حداقلش سه سال و حداکثرش شش سال میتونم نظر تورو بدونم ک چرا میگی زودتر میاوردی؟از تجربت بگو چرا فاصله ک زیاد تر باشه بده؟!من یکسال گذشته و شرایطم مهیا نیستو گیج ترینم ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️
مهساr72 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 5494 عزیزم من تازه ازدواج کردم فک میکنم حداقلش سه سال و حداکثرش شش سال میتونم نظر تورو بدونم ک چرا میگی ز ... چون سن بالاتر واقعا اول حوصله کم میشه اگه زودتر بچه بیاری تو سن بالاتر میتونی علایقت دنبال کنی مثلا ادامه تحصیل و کاری و هنری و...در کل راهی هس که باید رفت بچه اولو آدم باید نهایت دو الی سه سال بعد ازدواج بیاره در صورت داشتن شرایط