2777
2789
عنوان

خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 49 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نامزدم رفتم خونه جاریم  تمام لباس زیراش ریخته بود تو خونه و تمام لیوان ها چایی خوردنش دور تخت خوابش بود و همه چیز نا مرتب بدترین خاطره شد برام 

شماهم اگر دعوت نکردن و احترام نزاشتن به شوهرت بگو که بعدا اگر توهم احترامی نزاشتی شاکی نشه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

من از اولی که ازدواج کردم سه یا ۴ بار رفتم خونه جاریم که دو بارش بخاطر مراسم بوده اونم یبار سه سال پیش اومد واسه کارای خودم خونم یبارم دیروز اومد منم زیاد اهل زنگ و تعارف نیستم کسی هم بیاد بدم نمیاد 

اون یکی جاریم تا حالا نیومده دوست ندارمم بیاد بنده خدا مشکل اعصاب داره هر جا میره باید دعوایی راه بندازه یا بره رو اعصاب دیگران راضیم همین چند سالی یبار این یکی جاریمو ببینم 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۱۹ سالمه خونه زن عمومو تاحالا ندیدمپسرشم تو مراسما دیدم از من بزرگترهدخترشم از من بزرگتره اصلا تاحال ...

😐ما اصلا همچین چیزی نداریم زن عموهام همه باهم خوبن همیشه تو رفت و امدیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
جاری وظیفه نداره پاگشادعوت کنه. منم دعوت نکردم. البته من سنم کمتر از اون بود

ایشون بزرگس بزرگترین یرادرشونه خیلی سردن اصلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من نامزدم رفتم خونه جاریم تمام لباس زیراش ریخته بود تو خونه و تمام لیوان ها چایی خوردنش دور تخت خوا ...

انقدرسردن بدم میاد دلم خانواده پرجمعیت و گرم میخاست قسمتم نشد

انقدرسردن بدم میاد دلم خانواده پرجمعیت و گرم میخاست قسمتم نشد

منم چون خودم با فامیل ها رفت و آمد نداشتیم دلم میخواست شوهر که کردم اینجور باشه ولی دیدم نه با اینکه ده تا بچه هستن انقدر خواهر برادراش سردن و اگر براشون خوبی کنی بدی میکنن دیگه مجبور شدم بیخیال اینجور چیزا بشم

من از اولی که ازدواج کردم سه یا ۴ بار رفتم خونه جاریم که دو بارش بخاطر مراسم بوده اونم یبار سه سال پ ...

من اصلا کاری ب کار کسی ندارم کلا تواین چندسال هرکاری کردن تشکر کردم کاریم نکردن حرفی نزدم یبارنشده شکایت کنم ب شوهرم خاستم بگم نه اهل حرف دراوردنم ن بحث و دعوا انداختن سرم توکارخودمه ولی برام جالبه داداش بزرگه اصلا یبارم مارو دعوت نکرده و من نمیدونم کجاس خونش

منم چون خودم با فامیل ها رفت و آمد نداشتیم دلم میخواست شوهر که کردم اینجور باشه ولی دیدم نه با اینکه ...

من اصلا دلم نمیخاد اینجوری عاشق رفت و امدم عاشق شلوغی و دورهمی اما قسمتم نشد

من اصلا دلم نمیخاد اینجوری عاشق رفت و امدم عاشق شلوغی و دورهمی اما قسمتم نشد

عزیزم دست ما نیست آدم که زوری نمیتونه آدمای سرد و بد رو گرم و خوب کنه مجبوری دوری کنی و رفت و آمد نداشته باشی 

😁منم تابه حال نرفتم از اول دوسنداشتم دعوت کنم و صمیمی شیم 

علتش هم اینه خیلی فرق داریم از لحاظ اخلاقی و همه چی 

رابطه مون محترمانه ولی در حد سلام سالی یک باره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم دست ما نیست آدم که زوری نمیتونه آدمای سرد و بد رو گرم و خوب کنه مجبوری دوری کنی و رفت و آمد ند ...

میدونم عزیزم

خب حق بده بهش و اصلا پیگیر نباش فوقش همه با هم برید گردش بیرون کافه .خونه ی هم نرید

خب همینم نمیرن ☹️خیلی تنهایم فامیلای خودمم بدردنمیخورن اما بازهرازگاهی جمع میشیم دورهم