2777
2789
عزیزم برای منم حساب میکنی ۲۸سالمه شروع آخرین پریود ۲۵مهر

سلام عزیزم 

لطفا تاریخ تولدو دقیق بگو

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برامن لطفا حساب کن تاریخ تولد پنج شهریور1369 تاریخ اقدام 13 آبان تا اذر.. یعنی اولین روز آخری ...

برای شما تو جدول چینی اصلی میزنه دختر 

تو جدول چینی فارسی میزنه پسر 

تو مواردی که حساب کردم جدول چینی اصلی بیشتر درست بوده 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
عزیزم فکر کنم تایم زون ما که ایران هستیم ۳.۵-  هست، نه۳

آره منفی 3ونیم درسته 

اوایل فک میکردم 3 هس ولی بعد متوجه شدم منفی 3ونیم هس.. خیلی وقته با منفی 3ونیم حساب می کنم. 

چطور از روی اخرین پریودی تعیین میکنید جنسیت را؟

با توجه به آخرین پریود میخواییم تاریخ لقاح رو به صورت تقریبی حساب کنیم. تقریبا 14 روز بعداز شروع پریود رو به عنوان لقاح درنظر میگیرن. چون تایم تقریبی تخمک گذاری هم هست