2777
2789

ترو خدا اگه استفاده کردین بیاین بگین تاثیر داشت یا ن اگه داشت بعد چند روز استفاده کنم؟

اگه اینو می خونی برام دعا کن مشکلم حل بشه محتاجم ب دعا تک تک تون

فقط چرب میکنه ...یبوست نداری ؟

ن ولی اندازه ی عدس کوچولو شبیه باد کردن انگار بیرون زدگی داره تو سایت خوندم ی سریا نوشته بودن با همین زرد چوبه و روغن زیتون رفته درست شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشته بودن بعد دو روز. خوب شدن کامل. و تا سه چهار ساا بعدش خبری  از بیرون زدگی و  عود دوباره نداشته براشون. امیدم ب اینه  می ترسم خیلی

مصرف غذایی یا موضعی؟

نوشته بودن زرد چوبه رو با روغن زیتون قاطی کنی بعد بزنی ب محل حالا بواسیر برون زدگی یا هرچی ک هست  شب بخوابی تا صب روش باشه گفته بودن اکثر شون ک کوچیک بود بواسیر شون بعد دو سه روز رفته  

ن ولی اندازه ی عدس کوچولو شبیه باد کردن انگار بیرون زدگی داره تو سایت خوندم ی سریا نوشته بودن با همی ...

عزیزم اگه از خود مقعد زده بیرون بواسیر وهموروییده ..اگه داخل باشه آره خوب میشه ولی بیاد بیرون دیگه نمیشه خیلی سخت میشه برگرده ...ولی اگه از خودمقعد نزده بیرون و کنار مقعد اون بواسیر نیست ..بعدشم بواسیر از یبوست بوجود میاد و زورزدن زیاد ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نوشته بودن زرد چوبه رو با روغن زیتون قاطی کنی بعد بزنی ب محل حالا بواسیر برون زدگی یا هرچی ک هست شب ...

من خودم دارم هر راهی بگی امتحان کردم،چون بیرون مال منم دیگه کاری نمیشه کرد

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم اگه از خود مقعد زده بیرون بواسیر وهموروییده ..اگه داخل باشه آره خوب میشه ولی بیاد بیرون دیگه ن ...

اخه قبلا چهار پنج ماه پیش یبوست داشتم بعد کنار خود مقد دهانه اش هست تشخیص نمیدونم بواسیر یا ن دارم دیونه می شم انقد استرس دارم دکترم نمیتونم بنا ب دلایلی

من خودم دارم هر راهی بگی امتحان کردم،چون بیرون مال منم دیگه کاری نمیشه کرد

شما خیلی بیرون اومده بعد وقتی اومده بیرون بزرگ تر شده از اون موقع ترسم اینه همش بزرگ بشه

شما خیلی بیرون اومده بعد وقتی اومده بیرون بزرگ تر شده از اون موقع ترسم اینه همش بزرگ بشه

بزرگ که نمیشه اون یه قسمت از روده س ،میاد بیرون و آویزون میمونه ..من زمان زایمان طبیعی خیلی زور زدم ، اول شقاق بود یبوست ول کن نیست بدتر شد اومد بیرون 

اخه قبلا چهار پنج ماه پیش یبوست داشتم بعد کنار خود مقد دهانه اش هست تشخیص نمیدونم بواسیر یا ن دارم د ...

ببین بواسیر خودش همراه سوزش  ودرد .یوقتام خارش داره ..خون روشنم یوقتا میاد .دیگه چیزیه که باید بهش عادت کنی ..من خیلی سال دارم 

بزرگ که نمیشه اون یه قسمت از روده س ،میاد بیرون و آویزون میمونه ..من زمان زایمان طبیعی خیلی زور زدم ...

فقط از این می ترسم بزرگ تر بشه وگرنه ن درد داره ن سوزش نخارش هیچ علایمی ندارم 

فقط از این می ترسم بزرگ تر بشه وگرنه ن درد داره ن سوزش نخارش هیچ علایمی ندارم

نه اون زمانی شاید بزرگتر بشه که دچار یبوست بشی ..سعی کن همیشه چربش کنی