2777
2789
لاپارسکوپی شدم گفت هیچ مشکلی نداری.شوهرم هم سرعت و حرکت و تعداد اسپرمهاش خوبه

پس چرا نشده؟اخه منم یکسال بیشتره.تازه پنجشنبه میخوام برم سونو برا سایز فولیکول

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز،بزار یه نکته ای بگم،،تو جامعه امروز و با این پیشرفت های دیده شده،علنا ناباروری نداریم

عزیزم درسته علم پیشرفت کرده وخیلیا ازاین راه به آرزوشون رسیدن ولی این حرف که بگیم دیگه ناباروری وجودنداره  یه جوک تلخ بیشترنیست،اینومنی  بهت میگم که سالهاس منتظرم وهمه راههارو رفتم و هروقت این جمله رو ازکسی میشنوم اشکه که ازچشمام سرازیرمیشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم درسته علم پیشرفت کرده وخیلیا ازاین راه به آرزوشون رسیدن ولی این حرف که بگیم دیگه ناباروری وجود ...

عشقم به مرکز رویان اصفهان رفتی؟؟من سالها اونجا کار کردم،،یه بار برو لطفا،،خواهشا

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

[QUOTE=52210779]عشقم به مرکز رویان اصفهان رفتی؟؟من سالها اونجا کار کردم،،یه بار برو لطفا،،خواهشا[/QUO

گلم خیلی جاها رفتم نوید، رویان تهران وابن سینا الانم جنینام ابن سیناس مجبورم همونجاادامه بدم فداتشم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
[QUOTE=52210779]عشقم به مرکز رویان اصفهان رفتی؟؟من سالها اونجا کار کردم،،یه بار برو لطفا،،خواهشا[/QU ...

کاش بری اصفهان،،اونجا برات مجانی اقدام میکنن،،تمامی استادای اونجا از انگلیس و استرالیا اومدن فقط واسه حل این مشکل،،من بهت ثابت میکنم که تو جواب میگیری

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن