yasssss مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 عنوان دلمان خنکید | مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 68 پست پریروز از شوهرم خواستم بره برام یه چیزی بخره گفت: نمیتونم هوا سرده و خودت برو !خیلی بهم برخورد. گفتم :اصلا نخواستبعد داشت زر میزد گفتم: میتونی که لال شی!گفت: حالا که اینطور میرفتمم نمیرم اصلا به یه ورم!گفتم: به جهنم نرو! خیلی دلم شکست شامم نخوردم تا امروز😁😁😁😁 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش... 1396/10/30 | 14:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 بعضی از تاپیکهاتو خوندم فهمیدم تو چه شرایطی هستین مطمئن شدم کلااااا ریلکسین هر دو 😁 یاد اون خانوا ... 😂😂😂😂😂😂 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
nadiad عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1296 میدونی بالاخره خونه ارو اون خریده بود خدا که میدونه من که میدونم نخواستم واسه خوبیایی ... وضع شوهرت چجوریه؟انقدر پول دارین که خونه بخرین؟
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21044 میدونی بالاخره خونه ارو اون خریده بود خدا که میدونه من که میدونم نخواستم واسه خوبیایی ... خب ميخاست نزنه به نام تو میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 وضع شوهرت چجوریه؟انقدر پول دارین که خونه بخرین؟ وضع مالیش معمولیهآره سهام داره قد۴۰۰ تومن خونه پیدا کنه بفروشه بخریم درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 خب ميخاست نزنه به نام تو زده حالا مالشو میخواد دیگه😔 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
nadiad عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1296 ای بابا خدا خودش کمکتون کنه با یه بچه کوچیک سختهموندم عذاب وجدان نگرفته بیرونتون کرده؟😑
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 ای بابا خدا خودش کمکتون کنه با یه بچه کوچیک سخته موندم عذاب وجدان نگرفته بیرونتون کرده؟😑 نمیدونم والا من مشکلی ندارمیه خونه ۶۰متری باشه بالا سرم ولی مال خودمون باشه پول خودمون باشه خیلی بهتر از اینکه هی تنم بلرزه تو خونه ای زندگی میکنم که صاحبش راضی نیستخدای منم بزرگهبه مو میرسونه ولی پاره نمیکنه😍 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
nadiad عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1296 نمیدونم والا من مشکلی ندارم یه خونه ۶۰متری باشه بالا سرم ولی مال خودمون باشه پول خودمون باشه خیلی ... پدر شوهرت یه چیزی گفت نباید انقدر جدی میگرفتین
maryamali عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 149 خوب بهش گفتی یعنی چی زن تنها ساعت هشت شب بگه حودت برو بخر این مردا چشون شده