2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 20 پست
اصلا الکل نزن سرم شستشو زخم بگیر با اون بشور الکل هم جز چیزایی که خوب شرن زخم رو به تعویق میندازه

اره از سرم شست و شو استفاده میکنم

خدایی خیلی رعایت میکنم نباید عفونت بگیرههه😭

Living by my own rules🌚

پیرسینگ رو تکون نده چون برخلاف چیزی که فکر میکنی نمیچسبه و نگران نباش و پماد هم پایین و بالا بزنی کافیه. قبلش هم با آب نمک شستشو بده به روش لیوانی. بزنی توی اینترنت میاد. بعدش که خشک شد پماد بزن حتما روزی دوبار این کار رو کن. بعد از حمام هم اول با اب نمک بشور که کف نمونه و بعدش حتما با سشوار بگیر روش که رطوبتش بره و بعد پماد بزن.

عفونت نکرده یکم تکونش میدی ملتهب شده. تکونش نده سعی کن به جایی گیر نکنه رو شکم نتواب شلوار فاق بلند نپوش پیراهنی که گیر میکنه یا فشار میاره هم نپوش 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیرسینگ رو تکون نده چون برخلاف چیزی که فکر میکنی نمیچسبه و نگران نباش و پماد هم پایین و بالا بزنی کا ...

وای کاملترین توضیح😭🩷مرسی قربونت برمممم

Living by my own rules🌚
پیرسینگ رو تکون نده چون برخلاف چیزی که فکر میکنی نمیچسبه و نگران نباش و پماد هم پایین و بالا بزنی کا ...

فقط ببخشید یه سوال

پماد کم بزنم یا زیاد؟چون بعضیا میگن اگه زیاد رو اون قسمت پماد بزنی عفونت میگیره

Living by my own rules🌚
فقط ببخشید یه سوالپماد کم بزنم یا زیاد؟چون بعضیا میگن اگه زیاد رو اون قسمت پماد بزنی عفونت میگیره

نه زیاد نزن باعث تجمع آلودگی میشه در حد یه لایه نازک که چرب بشه کافیه الکل هم اصلا نزنهمون شستشو یا با سرم یا اب نمک کافیه و بعدشم پماد بزنی.

بیشتر مراقب باش بهش فشار نیاد و زیاد تکون نخوره همین

و اون مایع سفیدایی که میاد تا چندما که زخمش خوب بشه کاملا طبیعیه و عفونت نیست. اگر زرد رنگ بود و بو میداد همراه با سوزش و درد خیلی شدید بود اون عفونته و من پیرسینگم تا ۸ماه دور سوراخش قرمز بود که مشکلی نیست اصلا روند توب شدن زخم پیرسینگ ناف یکم طولانی‌تره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵