من ۱۵ سالمه خانواده ی بشدت سختگیری دارم که حتا اجازه ی ارایش کردنم ندارم نمیزارن با رفیقام برم بیرون ولی ادعای خوب بودنشون میشه چیکار کنم سر این سختگیری هاشون بهترین ادانای زندگیمو از دست دادم
بهترین آدمای زندگیت پدر مادرتن عزیزم نه اون رفیقات که در نهایت ولت میکنن میرن
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونم هیچکس پدر و مادر ادم نمیشن ولی مامانم شب تولدم داد زد گفت ارزوی مرگتو میکنم
مطمئن باش از ته دل نگفته حتما از چیزی عصبی بوده
تولدت مبارک
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
اصلا دوستات واست مهم نباشه پدرم زمانی که هم سن تو بودم یه حرف خوبی بهم زد میگفت دوست تا دم در مدرسه اون موقع درک نکردم حرفشو الان که چند سال میگذره عمق حرفشو متوجه میشم کلی دوست داشتم زمان مدرسه که الان اثری از هیچ کدومشون نیست واسه ازادی بیشترم با خانوادت منطقی صحبت کن یا یکی دو جلسه برین مشاوره