2777
2789
عنوان

خدابا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
آسمون .....؟ چیشد یهوو بازم از دستم ناراحت شدی ؟ قهر 🙁

چرا من اینو دیشب ندیدم، کورخوندی من قهر کنم زهی خیال محال😂😂😂😂😂😂😂

هنوز بعد این همه وقت منو نشناختی، من پرو تر از، این حرفام از در بیرونم کنی از پنجره میام تو از اونجا بیرونم کنی از دودکش میام، به این راحتیا از دست من نجات نمیابی، 😂😂😂😂😂

کارتون سندباد رو دیدی، اونجا که سندباد میره تو یه ده دورافتاده بعد میره لب رودخونه اب بخوره یه پیرمرد نحیف ولاغر واستخوونی بهش میگه منو ببر اون ور رودخونه بعد سندباد دلش میسوزه میگه بیا تو شونه هام بشین ببرمت، پیرمرده میشینه و خوشحال میشه، اسمش پیرمرد عجیب بوده، وقتی میشینه میگه گیر افتادی من دیگه نمیام پائین اونقدر هم سنگین بود هر کی اینو تو پشتش سوار میکرد چند روز بعد برا اثر خستگی میمرد در اساطیر ایرانی از این موجود به دوال پا یاد میشه، حالا من همون دوال پا هستم که دیگه از دست من رهائی نداری😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بزن شاد شو🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

عهههه الان دیدیش 🙏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من میگم ایشون چرا این پست رو جواب نداد 

من چقد خوشبختم که یولداشی مثل تو دارم 🥹😂😂😂🌻

از دودکش میتونی رد بشی 💅؟

سندباد رو ندیدم 😂 🤣 😂 ولی می‌دونم کارتون خوبی بوده

الان یعنی من سند بادم؟😆🤣🤣

آره دمت گرم بزار بزنم یکم خسته شدم 😂 😂 🥂🥂🥂

ولی تو سنگین نیستی ، شایدم زور من زیاده 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه الان دیدیش 🙏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من میگم ایشون چرا این پست رو جواب نداد من چقد خوشبختم که یولداشی م ...

اوه چه لفظ قلم ایشوووون، من یولداش خوبیم، منو تنها نذار، من بشدت لاغرم ا ز دودکشم رد میشم 😂😂😂😂

ببین تو سندبادی منم دوال پا، گیر افتادی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اوه چه لفظ قلم ایشوووون، من یولداش خوبیم، منو تنها نذار، من بشدت لاغرم ا ز دودکشم رد میشم 😂😂😂😂بب ...

عالی شد 🥱🥂🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤣

قبول 🤝 سعی کن زیاد ورجه ورجه نکنی که میفتی 🤣🤣

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عالی شد 🥱🥂🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤣قبول 🤝 سعی کن زیاد ورجه ورجه نکنی که میفتی 🤣🤣

تو باید مواظب باشی گیر یه دوال پا افتادی حواست باشه😎😎😎😎😎