2777
2789
عنوان

بازم نموند برام😭چراااا

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 46 پست

من الان موندم برم دکتر یا نه

چون این بارداریا معمولا باهمون پریود دفع میشه میره

برم هم حتما مینویسه سونوگرافی واژینال منم متنفرم نمیخوام 

خودم مطمینم میزی نیست دیگه

چون بیبی چک.منفی شد

دیشب اتفاقا تاپیک شمارو خوندم اونقدر غصه ام گرفت گفتم کاش بره سونوگرافی بگن سالمه و زنده

خدا کنه به خدا داغون میشم کاش به قول شما خدا نده به ادم اخه این چه جور دادن که این قدر عذاب میکشم حداقل اگه سالم نبود خودش میفتاد به خونریزی که کمتر امید داشته باشیم

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت تهوع یاعلایمی داشتی

حالت تهوع صبحگاهی داشتم. خیلی کم. درد سینه و دل درد و لکه بینی.

البته لکه بینی تو هر بارداری ممکنه اتفاق بیفته. بعد از 6 اه دوباره باردار شدم. خداروشکر سالم بود الان پسرم 18 ماهشه. انشالله خدا نصیب همتون بکنه 

😍😍😍😍😍
خدا کنه به خدا داغون میشم کاش به قول شما خدا نده به ادم اخه این چه جور دادن که این قدر عذاب میکشم حد ...

من یه دخترم رو هفته 21ازدست دادم

میفهمم چه عذابیه که چندماه نگهش داری حسش کنی بعد بره اونم با چه عذابی بره مردم و زنده شدم اون موقع

من الان موندم برم دکتر یا نه چون این بارداریا معمولا باهمون پریود دفع میشه میره برم هم حتما مینویس ...

شاید برات مشکل هورمونی پیش اومده بوده عزیزم.

منم چندبار اینطور شدم.

😍😍😍😍😍
سونو مجدد نرفتی؟الهی😔😔 اگه قلب نداشته باشه بهتره زودتر دفع بشه برات خطرناکه عزیزم😔

نه عزیم این هفته دیگه میرم تموم ش میکنم خدا کنه نا امید نشم

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند
یه سوال تو این هفته اصلا ممکنه کیسه اب باشه.؟؟؟ من پریروز ببخشین غیرارادی مایع میومد

من تو 8 هفته که سقط کردم کیسه ابم به اندازه یه بادوم با پوست بود. 

به اندازه ای نیست که بخواد پاره بشه و خودت دفع ابشو احساس کنی.

😍😍😍😍😍
خداروشکر دارویی هم استفاده کردین شما؟؟

منو شوهرم ویتامین د3 استفاده میکردیم.

خودم بخاطر تنبلی متفورمین میخوردم. و فولیک اسید.

شوهرمم چون واریکسل داشت و عمل کرد بعد از سه ماه باردار شدم ولی چون اسپرمش هنوز خوب نشده بود بارداریم پوچ شد. بعدش ال کارنیتین خورد عالی بود.

😍😍😍😍😍

سلام خانوم

خوبید

منم دومین بچم ب تازگی سقط شد

حال اون موقع شمارو درک میکنم

شما بعد سقط چکار کردید ک خدارو شکر بچتون موند براتون

چه ازمایش ها و مراقبت هایی انجام دادین

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
سلام خانوم خوبید منم دومین بچم ب تازگی سقط شد حال اون موقع شمارو درک میکنم شما بعد سقط چکار کردی ...

سلام

خیلی ناراحت شدم براتون

خیلی دلم‌میگیره وقتی یه همچین اتفاقی برا کسی بیوفته ایشالله اینبار به سلامت باردار بشین و بدنیا بیاد 

زمان برد برا منم..بعد اون زایمان زودرسی که داشتم دو بار باردار شدم طبیعی اما زیر شش هفته میوفتاد.....اخر سر رفتم دکتر ازمایش و سونوگرافی گفت مسکلی ندارم ولی یه ماه اصلا فولیکول نداشتم اونقدر که استرس داشتم...برا دوماه دارو استفاده کردم فولیکولام عالی بودن اونم دوتا اما بازم نشد....دیگه از همه چی بریدم گفتم صلاح نیست لابد دیگه ببین چقدر گذشته و نشده منم این همه هر ماه انتظار و استرس اقدام میکشم نمیشه دیگه....ولی دکترم گفته بود تنها مسکل من مشکل روحی روانیه که ارامش ندارم و فکر و خیالم شده بارداری

براهمین ماه بعدش هر چی دارو داشتم گذاشتم کنار حتی اسید فولیک هم نخوردم ...ولی قربون خدا نمیدونم چی شد همون ماه بدون اینکه اصلا تو فکر اقدام و بچه باشیم حامله شدم

سلام خیلی ناراحت شدم براتون خیلی دلم‌میگیره وقتی یه همچین اتفاقی برا کسی بیوفته ایشالله اینبار به ...

خدا حفظشون کنه برات بچه هاتو عزیزم

بعد که باردارشدی تحت نظر بودی تا الان یا نه نیازی ب دارو و استراحت و...نداشتی؟

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
خدا حفظشون کنه برات ستبچه هاتو عزیزم بعد که باردارشدی تحت نظر بودی تا الان یا نه نیازی ب دارو و استرا ...

بله تحت نظر هستم

هفته ۱۵ سرکلاژ شدم

و از هفته هشت هم روزی یدونه اسپرین و دوتا دوفاستون میخورم همراه با قرصای ویتامین