2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینجوریه که خیالش از بابت تو راحته میره دور اشو میزنه برمیگرده

امیدوارم اینجور ادما یه روزی پشیمون باشن که خیلی دیره :)))💔💔

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

دقیقا انگار هم دوسم داره هم ازم متنفره

اون میدونه دوسش دارم خودشم به قول معروف گاهی پا میده ولی خب اونجوری که باید حرف نمیزنه و تکلیف و روشن نمیکنه

من تا چند وقت پیش فکر میکردم مشغله داره یا نمیخواد درگیرش بشم اما خوب که فکر کردم دیدم این ادم شاید داره حساب کتاب میکنه

به روش بیارم؟ یا ترکش کنم بی صدا؟

نه به روش نیاز کوچیک نکن خودتو 

بستگی به نیت خودت داره اگه دوست داری بیاد سمتت ولی نمیاد یکم از ترفند های دخترانه به کار ببر پروف گذاشتن اینا ولی همزمان در دسترسش هی نباش طوری رفتار کنی که بهش چسیدی ببخشید اینطوری گفتم 

اگه خوشش بیاد دیگه خودش میاد ولی یادت باشه غرورتو نزاری کنار پرو میشه

و در اخر احتمالا اونیم ک میخوان گیرشون نمیاد

نه نه اتفاقا اونی که میخوان گیرشون میاد ولی تو زندگی که افتادن اسیر شدن نمک گیر شدن دارن تنهایی میجنگن و دست و پا میزنن یادشون میاد که عه و ........

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نه نه اتفاقا اونی که میخوان گیرشون میاد ولی تو زندگی که افتادن اسیر شدن نمک گیر شدن دارن تنهایی میجن ...

ببخشید متوجه نشدم اونجایی که میگی گیرشون میاد یعنی چی🥲

یعنی گیرش میاد ولی از دست میده؟ حرفتو یه بار دیگه میکی😭😂🤦🏽‍♀️نصب شبی پیله کردم

ببخشید متوجه نشدم اونجایی که میگی گیرشون میاد یعنی چی🥲یعنی گیرش میاد ولی از دست میده؟ حرفتو یه بار ...

اخه اونایی که دیگرونو تو آب نمک میذارن فک میکنن خیلی زرنگن 

چون جلبن میگردن و پیدا میکنن و ازدواج می کنن 

منتها چون از رو جلبی و قالتاقی و با نیت بد میرن سراغ دیگرون انگار چشاشون کور میشه و یه چیزایی رو نمیبینن یا از رو هیجان زیاد یا احساس خلا زیاد و ضعیف بودن نمیفهمن بعدا که رفتن تو زندگی یه حقایقی برملا میشه یه ابعاد دیگه ای رو درک میکنن و میبینن که ممکنه تحملش خیلی سخت باشه 

اینکه احساسات یه آدمیزاد و یک انسان رو به قولی تو آب نمک بخوابونی بالاخره طبیعت خشمش رو یجا یا به تو یا به زندگیت نشون میده که تو رو بیاد اعمالت بندازه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اخه اونایی که دیگرونو تو آب نمک میذارن فک میکنن خیلی زرنگن چون جلبن میگردن و پیدا میکنن و ازدواج می ...

چقدر خوب گفتی

حالمو یکم خوب کرد🥲♥️♥️

امیدوارم که خدا حواسش باشه 

یعنی میدونم که هست:) و بلاخره طبیعت کارشو بی جواب نمیزاره

چقدر خوب گفتیحالمو یکم خوب کرد🥲♥️♥️امیدوارم که خدا حواسش باشه یعنی میدونم که هست:) و بلاخره طبیعت ک ...

💞💋💚🌿