2777
2789

اب معمولی هم میخورم تیر میکشن

هفته پیش شنبه دوتا کنار همو پر کردم

شما هم پر میکردین تیر میکشید؟ تا چن وقت؟

طبیعیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چند هفته حساسیت داره لثه و دندون

این اخرین دندون فک بالامه که قسمت پشتیش نزدیک لثه پوسیدگی داشت

یعنی به خاطر همینه؟ الان ۹ روزی گذشته دیگه 

اگه غیر طبیعیه برم دندونپزشک

بلافاصله پر کردی؟ یا چند روز پانسمان بود؟

بلافاصله پر کرد

ولی حس میکنم یخورده پوسیدگیش زیاد بود یکم زیادی تراشیدش حتی ازین سیخا که موقع عصب کشی هم میکنن تو دندون هم حس کردم برام انجام داد

ولی عصب کشی نکرد پر کرد

این اخرین دندون فک بالامه که قسمت پشتیش نزدیک لثه پوسیدگی داشتیعنی به خاطر همینه؟ الان ۹ روزی گذشته ...

عزیزم ربط به جای دندون نداره ،کلا بعد پر کردن لثه ملتهب میشه 

به من دکترم مثلا گفت تا سه روز زیاد فشار نیار لثه هات اذیت میشه من پر کردن گاهی تا دو هفته نسبت به دما حساس بود 

اگر برای شما خیلی اذیت میکنه دکتر برین که چک کنه 

عزیزم ربط به جای دندون نداره ،کلا بعد پر کردن لثه ملتهب میشه به من دکترم مثلا گفت تا سه روز زیاد فشا ...

خیلی اذیت نمیکنه فقط اب میخورم یکم تیر میکشه

چون دکتره گف چن روزی اذیت میکنه و الان ۹ روز شده نگران شدم

خیلی اذیت نمیکنه فقط اب میخورم یکم تیر میکشهچون دکتره گف چن روزی اذیت میکنه و الان ۹ روز شده نگران ش ...

بعید میدونم چیز خاصی باشه ،شما داروهایی که بهت داده رو حتما بخور و اینکه قبل ترمیم هم حساسیت داشتن دندونات به دما؟عکس انداختن؟

بعید میدونم چیز خاصی باشه ،شما داروهایی که بهت داده رو حتما بخور و اینکه قبل ترمیم هم حساسیت داشتن د ...

دارو نداد بهم چیزی

نه قبلش درد نداشت

یه عکس کلی گرفته بودم برا دندون عقلم گف این دوتا پوسیدگی داره برو پر کن که به عصب نرسع

دارو نداد بهم چیزینه قبلش درد نداشتیه عکس کلی گرفته بودم برا دندون عقلم گف این دوتا پوسیدگی داره برو ...

اخه به من مسکن و ضد التهاب و عفونت هم دادن 

عزیزم بعد مسواک اب نمک یکم تو دهنت نگه دار ضد التهاب هست 

نگران هم نباش ،بدن هرکسی نسبت به ترمیم واکنش متفاوتی داره