2777
2789
عنوان

2 خط هرچه دل تنگت میخوهد بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست

خدایا دلم برا حسین تنگه بشدت خدایا کمک. کن برگرده سمتم مال هم بشیم خیلی سخته نبودش خدایا سرنوشت مارو یکی کن خدایا ب فریاد دلم برس 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا میشه کمکم کنی میشه کاری کنی به آرزو هام برسم 😭😭😭

کمکم کن به عشقم برسم و امسال فرهنگیان قبول شم 😭😭😭 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

هیچ گاه در گوش من از عاشقِ ایران بودن نخواندند

هیچ گاه کتاب تاریخ را عمیق نخواندم 

پس

این حس از کجا آمده است؟ 

انگار وصله ای از جانمی که بدون تون، درد میکشم، میمیرم، ریشه ام می خشکد... 

ایران،تو را با سلول به سلول هایم دوست دارم، عشق به تورا در دار و پودم، دوخته اند. 

و من، هیچ کلمه ای بالاتر از   جنونِ عشق نیافتم برای حسم به تو. 

ایران من، دوستت دارم، دوستت دارم، دوستت دارم

مرا ببخش که با اشک هایت اشک می ریزم و دست هایم خالیست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

درونم پراز احساسات مختلفه ،پر از سردرگمی ،پر از رنج 

امیدوارم راهی پیدا کنم حتی شده یه روزنه ی نور...که بتونم ادامه بدم این زندگی پر از سیاهی رو 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱

جیگر مرسی 

ماچ به کلت🥲🥲🫂🫂

تو خاهر منی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

جیگر مرسی ماچ به کلت🥲🥲🫂🫂 تو خاهر منی

فدات گل

عزیزی❤️

اولش دنبال تاریخ 2 فرودین 1404 میگشتم

وقتی گفتی صفحه 24، دیدم عه عیدی مال 1403 بود 😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فدات گلعزیزی❤️اولش دنبال تاریخ 2 فرودین 1404 میگشتموقتی گفتی صفحه 24، دیدم عه عیدی مال 1403 بود 😂

جیگری مهربون 

🫂🫂

از کاهن اعظم بعیده🤓🤓

از دست تو 😂😂😂👭

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

جیگری مهربون 🫂🫂از کاهن اعظم بعیده🤓🤓از دست تو 😂😂😂👭

کاهن اعظم هم حق خنگ شدن داره🤣❤️❤️