2777
2789
عنوان

چقد رابطه ها مسخره و ابکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 41 پست
هم آدم‌ها بی‌اخلاق شدن و هم معیارهای غلطی برای انتخاب طرف مقابل دارن.در واقع اون "خوش‌اومدن" (به‌دل ...

شایدم اینطور باشه ک میگی. اما معیارای الان خیلی عوض شدن. اگ همرنگ جماعت نشی عقب مونده و خز و مورد تمسخر واقع میشی. دیگ کسی با معیاری مث عشق و وفاداری و اخلاق خوب کاری نداره

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری اشنا شدین

فرقش چیه مجازی بودیم

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
مشکلات اقتصادی هم سختهولی باید خواسته ها تو کامل بهش بگی

اگ اومد قشنگ توضیح داد علت این نبودناش چیه و قانع شدم ک بهش میگم ولی بخاد همینجور ادامه بده کارم باهاش تمومه

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
برای یادگیری پرسیدمبنظرم ارتباط مناسب زندگی آدمو میسازه

😐😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اولاش نشون نمیدن ابکی ان. بعدش ک ب دستت اوردن دیگه میشینن جای خدا

اینجور موقع تو هم بیخالش شو دیوونه ای مگه تحملش کنی

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

اره عزیزم نباید یسره اویزونش باشین 

پرو میشه 

باید اونم برای رابطتتون تلاش کنه 

اصلا هم غر و گلایه نکن اهای چرا نیستی چرا بهم توجه نمیکنی 

چند روز بهش پیام نده واقعا موقعیتو ببین 

ببین اصلا متوجه نبودت میشه 

اصلا براش مهم هستی حالتو بپرسه 

خیلی وقتا رابطه تک نفره میشه