2821
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
بیکار هی میچرخم تو گوشی حوصله هیچی هم ندارمگرممهنگرانی هام هی تو وجودم بالا و پایین میشه و فکرم مشغو ...

همچنین خودمو با اینا سرگرم میکنن

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیک قبلم گفتم💔😞😞😭بخدا قلبم داره آتیش میگیره الهی ک بمیرم من😭

گریه نکن 😭❤️

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دارم سعی می کنم افکار خودکشی رو از خودم دور کنم

من تجربه خودکشی داشتم فقط میتونم بگم اشتباه محض هستش و فقط به جسم خودت آسیب میزنی عزیزم فکر میکنی خودکشی کنی برای کسی مهمه اصلا مهم نیست همه بعداز مرگ میرن پی خوشگذرونی و زندگی خودشون 

برو کتاب بخون برو طبیعت میدونم غم زیادی در دلت داری که فکر خودکشی افتاده تو سرت ولی این افکارو از مغزت بیرون کن زندگیت خیلی ارزشمندتره

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

تاپیک قبلم گفتم💔😞😞😭بخدا قلبم داره آتیش میگیره الهی ک بمیرم من😭

واییی الهی اون پسره منم عاشق یکیم اما فهمید عاشقشم رفت الان نمیتونم فراموشش کنم زندگیم از تو داغون تره... 😭🥺💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خدانکنه😭تاپیک قبلمو بخون💔😭

کی گفته ف.ال همیشه درسته؟

یا اسخاره

حتی من از یه اخوند پرسیدم گفت کی گفته ف.ال.درسته یا استخاره خدا خودش گفته تو اول فکر کن

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز