سلام، خواهر من که مجرده و تنهایی زندگی میکنه عمل جراحی باز داشته دردش یکم بیشتر از سزارین. الان حدودا ۵ روز میگذره. الان در حدیه که خودش میتونه راه بره و توالت میره و برمیگردهگ ولی کار خونه و بیرون ابدا نمیتونه انجام بده. من خونمون دو ساعت دورتر از خواهرمه، متاهلم و بچه ندارم. از دیشب روز جراحی پیشش بودم تا به امروز، اوایل انقد حال خواهرم بد بود و من اذیت بودم از حالش که به شوهرم و خودش گفتم من تا وقتی حالت کاملا خوب نشده باشه نمیرم خونمون. یه خواهر دیگه که بچه هم داره و بچه اش پیش شوهرشه از بیمارستان تا امروز بوده پیشمون و خیلی کمک کرده. ولی پس فردا باید بره چون بچه اش از پیش شوهرش میاد خونشون و دلش براش تنگ شده. یه خواهر دیگه ام که از همه بزرگتره اون مشکل روحی جدی داره و متاسفانه نمیتونه کمک کنه و بیاد. مامانم مثل اون اونا شهرستانن خب. میمونه یه خواهر دیگه که یه بچه داره.کارمنده. شوهرش یه هفته هس.یه هفته نیس. ولی این هفته خونشونه. باهمن. ما که بیمارستان بودیم اونا روال عادی روزای عیدو رو سپری میکردن. ادامه...
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
وا چه پرروووو .گوش نکنی ها .همینا فردا روز میان میگن چه بی عرصه بود نتونست شوعرشو نگه داره .اکثرا هم ...
خدا شاهده اون یکی خواهر طلاق گرفته چن ماهه. همین دوست خواهرم بهم گف اون خواهرت نتونست و عرضه نداشت شوهرشو نگه داره. من موندم چقد رو دادن به دوستاشون که برگرده به من این حرفو بزنه. دوباره بهم زنگ زد جواب ندادم.
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
من تازه کاربریم برگشته .گفتن اگر گزارش الکی کسی بزنه تعلیق میشه خودشم
خدا شاهده اون یکی خواهر طلاق گرفته چن ماهه. همین دوست خواهرم بهم گف اون خواهرت نتونست و عرضه نداشت ش ...
چه عوضی .اون دوست خواهر .بلاکش کن بره .اعصابت آرامش داشته باشه