2777
2789
عنوان

پول ندارید بچه نیااااااریددددددددددددددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 56 پست
تورم از وقتی من به دنیا اومدم بوداین بچه ها ۲ ساله و ۵ ساله و ۱۲ ساله بودن

اول بگم خودم مخالفم تو این شرایط نابسمان اونایی که توان مالی رو ندارن بچه زیاد بیارن ولی نگاه دوسال پیش رو اوضاع اینطوری بود دلار چقدر بود اغذیع رو میتونستی با ۵تومن کاور کنی الان طرف ۲۰ تومن در میاره ۱۵ تومنش رو فقط باید بده خورد و خوراک پس انداز کبلو چنده دیگه خدا ب داد مستاحرا برسه

تورم از وقتی من به دنیا اومدم بوداین بچه ها ۲ ساله و ۵ ساله و ۱۲ ساله بودن

اره 

من تازه توی حرف های بعدت متوجه شدم کار نمی کنه آقا وگرنه یکی می تونه میاره و علاقه داره و شرایطش هم داره 

من سومی رو که اوردم از زمین و زمان حرف شنیدم و جالب اینجاست هیچ وقت جوابشون هم نمی دادم چون توی دلم کی گفتم این زندگی منه و خودمم پای همه چی با شوهرم ایستادیم البته بعد از خدا 

وقتی به من می گفتن سه تا.نه ناله ی ندارم راه میندازم جولوشون و نه بچه هام رو میندازم گردن کسی 

چرا بلاخره در مورد اتفاقات و گرونی ها صحبت می کنم در مورد همه چی 

ولی همیشه ته دل خودم با تلاش رفتیم جولو داریم زحمت می کشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بخدا حقنسل فقیر تحویل جامعه میدنماها سالها پیش بدنیا اومدیم وضعیتمون اینه ببین این طفل معصوما چی ...

بعد همینا که یلخی زندگی میکنن میشینن میگن بچه های مردم نخورن،نپوشن،کلا زندگی نکنن که یه وقت بچه های ما دلشون نخواد.خب عزیز من اگر تو با بچت دشمنی داری دلت میخواد تو فقر زندگی کنه به خودت مربوطه ولی بیخود میکنی واسه مردم تز میدی

کاربر خانم هستم.

بدنیست شغلش شریکی با خانواده به اندازه کارگر پول میدنش خودمم معلمم ولی خب بازم کمه مناسب بچه دوم نیس ...

چطور نیس؟ شاید لازمه شما قناعت کنید... مگه شما ماهی 10 ندارید همسرتون هم مثلا 12 کافی نیست براتون؟ 

بعد همینا که یلخی زندگی میکنن میشینن میگن بچه های مردم نخورن،نپوشن،کلا زندگی نکنن که یه وقت بچه های ...

چجوری خرج دکتر و دارو ها و آزمایش و سونو های بارداری میدن  اینا والله گرون زایمان

بعد همینا که یلخی زندگی میکنن میشینن میگن بچه های مردم نخورن،نپوشن،کلا زندگی نکنن که یه وقت بچه های ...

وای دقیقاا

یه دختر داره همسنو سال منه یکی دوسال کوچیک تر

هرررر سری منو میبینه میگه وااااای چرا لباس تکراری نمیپوشی هرروز یه شکلی ادم تعجب میکنه

بتوچه زن بتوچههههه

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

چطور نیس؟ شاید لازمه شما قناعت کنید... مگه شما ماهی 10 ندارید همسرتون هم مثلا 12 کافی نیست براتون؟

بعد عزیزم ما یک بار بیشتر زندگی نمی‌کنیم من کیفیت زندگی و رفاه برام اولویت هست هروقت تونستم خودم و بچه ام تو رفاه ببرم آنوقت بچه دوم میارم

واقعا کمه خیلی کمه

ما با ماهی 20 دوتا بچه کوچیک داریم خودمم خانه دار هستم لباس هم میگیرم و تیپ بچه هام خوبه یکم مدیریت میکنم مثلا میخاستم شلوار لی بخرم 900 بود نخریدم گشنم یه مغازه پیدا کردم 400 خریدم یا برا بچه هام تو حراج امسال پاتر و کاپشن سال بعد رو گرفتم 

عزیزم مبارکت باش پس پیش خور شده دیگه وگرنه که با ماهی 20 دوتا بچه میشه اورد

حالا پولش به کنار من اعصاب فولادین ندارم برا بچه دوم حوصله هم ندارم از بس سر دخترم خونه نشین بودم افسرده و چاق شده بودم حسابی آدم باید به توانایی هاشم نگاه کنه بعد اقدام کنه