sahel_lull مدیر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 عنوان هر چه میخواهد دلِ تنگت بگو💤✍ | مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 24 پست ....؟ ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست. 1404/01/03 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 گهی خندان گهی گریان گهی چون ابر سرگردان گهی عاقل تر از عاقل گهی نادان تر از نادان 👌 ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
niloo۱۳۶۸۸۸۸ عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 4311 خودکشی💔 ای داد بیداد💔😢 🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12208 چجوری خودکشی کرد؟🥲 💔شاید راضی نباشن بگم چون معروفه دوستم توی اینستا و خراسان و...بازم ببخشید 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 پاک کردم اللنممنون از مهربونیت❤ هر طور راحتیرفتی مراسم دوستت؟ فهمیدی علت خودکشی چی بود؟اگه دوس داری برامون بگو ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12208 هر طور راحتیرفتی مراسم دوستت؟ فهمیدی علت خودکشی چی بود؟اگه دوس داری برامون بگو هنوز پزشک قانونی دارنشو فقط صبح سری به خونشون زدم و دیگه خواهرام نزاشتن برم گفتن حالت بد میشه 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 میووووو😺🫢 میوووووو بیییشتر😾😂 ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
sahel_lull مدیر استارتر عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6721 هنوز پزشک قانونی دارنشو فقط صبح سری به خونشون زدم و دیگه خواهرام نزاشتن برم گفتن حالت بد میشه آهابازم تسلیت میگم ❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
i_shr عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1044 💔شاید راضی نباشن بگم چون معروفه دوستم توی اینستا و خراسان و...بازم ببخشید حیف شد میخواستم ایده بگیرملاقل درخواستت میدم بیا اونجا بم بگو💔 من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12208 حیف شد میخواستم ایده بگیرملاقل درخواستت میدم بیا اونجا بم بگو💔 نه فدات شموقتی پرسیدی فهمیدم به منظوری میپرسیبرای همین سکوت کردمایده نگیرتو رو به هر کی میپرستی ایده نگیریه خانواده که هیچیه شهر رو داغ دار میکنه اینکار🖤بگو مشکلت چیه شاید کمکت تونستم بکنم 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️