2777
2789
عنوان

بی شرف باز گفت برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چیزی بهش تعلق نگیره؟

خب درخواست طلاق از طرف زن باشه میشه طلاق خلع

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ی چیز دیگه هم گفت گفتم از این به بعد ازم رابطه نخواه حالا که گوهم گفت خدا داده زن چرذ بیام سراغ تو گ ...

ببخشید اون‌نمیخوادت چرا اویزونش شدی جداشو بعدا خودش میفهمه چه قلتی کرده

وای مثل مناما من دوساله راحت شدم از دستشفقط تا میتونی ب طلاق نزدیک شوخودتو راااااحت کن

خونه بابامم به زور داداشم چادر سرم میکنه گیر کردم بخدا😭😭😭😭

کارما💫    

دلیلی نمیشه مهریه و نفقه روزهای گذشته تعلق نگیره

نفقه که نمیدونم اما باید مهریه رو ببخشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
2790
2778
2791
2779
2792