دیلام مدیر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 281 عنوان اسم عطری که از خریدنش پشیمونی | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست بچه ها تا الان چه عطری خریدین بعدش پشیمون شدین ؟ دلیلش چیه؟ من خودم مگاماره ی مدت برام جذاب بود الان دلمو زده همه تو خیابون میزنن مردونه هم هست 1404/01/02 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6319 حالا که من خواستم بخرم چرا این پست و دیدم 😂 نخر من یک و خورده ای پول دادم بهش و الان نمیدونم چیکارش کنم یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹
دیلام مدیر استارتر عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 281 گودگرل، بوش خوب بود اما از اونجایی که عطرهای تند و بوی قوی سردردم میاره زیاد مناسب من نبودبعد من بعد ... مث منی الان ۴تا عطر دارم از هیچکدومشون نمیزنم 😐
کهکشان_آندرومدا عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 546 نخر من یک و خورده ای پول دادم بهش و الان نمیدونم چیکارش کنم منم دو دل بودم ممنونم تکلیفم و روشن کردی پس نمیخرم 😘🥰 آقایون من و لایک و ریپلای نکنن
پاستیل_فلفلی عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 503 مث منی الان ۴تا عطر دارم از هیچکدومشون نمیزنم 😐 عههه😂 من از این کوچیکا میگیرم که پر میکنن ۱۵۰ میل فکر کنم بعد که تموم میشه میرم سراغ یه چی دیگه دوباره ۱۵۰ میل.اینطور هم عطرم حیف نمیشه هم دیگه لازم نیس اجبارا استفاده اش کنم 🌶🔥
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6319 منم دو دل بودم ممنونم تکلیفم و روشن کردی پس نمیخرم 😘🥰 آره ببین بوی شربت دیفن هیدرامین میده و بوی روغن اصلا خوب نیست تازه من عطر اورجینال ولی تو حجم پایینش رو خریدم خوب شد حجم بالاش رو نخریدم یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹