2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هم اذیتت میکنه؟ غذا خیلی تاثیر داره.آبلیمو و ترشیجات بخور /کم بخور/گوشت و چربی و فست فود نخور/ورزش کن/فیلم ها و صحنه های تحریک کننده نبین/تا خوابت نیاد نرو تو رختخواب/یه پسر خوب پیدا کن  باهاش ازدواج کن

الان هم اذیتت میکنه؟ غذا خیلی تاثیر داره.آبلیمو و ترشیجات بخور /کم بخور/گوشت و چربی و فست فود نخور/و ...

غذا که اصلا چرب نمیخورم 

ورزشم میکنم 

ترشیجات به خاطر اینکه بدنم یخه نمیتونم بخورم 

مرسی از کمکت ❤️

زنده باشی گلم.همه ما در مقاطعی از زندگی این شرایط رو داشتیم‌.سخته ولی می گذره.غریزه جنسی یه نعمته که زحمت هم داره.امیدوارم با شروع یک زندگی مشترک،پاسخ طبیعی و مناسبی به غریزه ات بدی.جالبه که الان جنس مخالف شما هم دقیقا تشنه ی رابطه است.یکیشون رو پیدا کن

زنده باشی گلم.همه ما در مقاطعی از زندگی این شرایط رو داشتیم‌.سخته ولی می گذره.غریزه جنسی یه نعمته که ...

خیلی ممنون 🙏

آخه باید با روش درست بهش پاسخ داد دیگه نمیشه با روش غیر شرعی