2777
2789
اگه استخوان بندیت درشته معمولی هستی نه چاق نه لاغر

واسه قد ۱۷۰ بااستخون بندی نسبتا درشت چی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ۴۸ تا ۶۰ اوکیه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

واسه قد ۱۷۰ بااستخون بندی نسبتا درشت چی

تواستخون بندی درشت باید اینولحاظ کنی که ممکنه لاغرباشی ولی استخون درشتت وزنتو بیشترنشون بده بنظرم وزن ۷۰ تا ۷۵ خوبه

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

عالیه بابا 

لاغر مردنی حال بهم زنه 

دست و پاهای لاغراندام عین ملخه به خدا 

فقط خوش فرم باش

۹۰ کیلو باش ولی خوش فرم و عضله و بدون شکم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بابا ۸۰ توی این وزن چاق حساب میشهوقتی میگن از فلان وزن تا فلان وزن یعنی از حداقل تا حداکثر

من نگفتم وزن چاقیو بگو 

گفتم وزن ایده ال روبگو 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بابا ۸۰ توی این وزن چاق حساب میشهوقتی میگن از فلان وزن تا فلان وزن یعنی از حداقل تا حداکثر

کاملیایی که باید ۱ ساعت توضیح بده😂ول کن بابا

فقط من که با اراده و سختی و مشقتتتتت وزن اضافه کردم و پاره شدم 

کاملیایی که باید ۱ ساعت توضیح بده😂ول کن بابافقط من که با اراده و سختی و مشقتتتتت وزن اضافه کردم و پ ...

یاعلی کجا بودی تو بی شرف😂😍بابا باریکلا دختر من بهت افتخار میکنم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
کاملیایی که باید ۱ ساعت توضیح بده😂ول کن بابافقط من که با اراده و سختی و مشقتتتتت وزن اضافه کردم و پ ...

همونو بگو😂در برابر فهمیدن مقاومت میکنن ملت

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)