2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا قوت‌خونت اباد عزیزم

قربونت 

هرساله مهمونی عید رومیندازم یکی دوروزه آخر امسال طرف پدری فردای سیزده بدر عروسی دارن موندم با یه بچه ۷چیکار کنم

‌به‌کجا‌میشود‌از‌معرکه‌عشق‌گریخت...❤❤

واایی خدا قوت بهت خیلی سخته واقعا خوش بگذره ان شالله و امیدوارم آدمای قدرشناسی باشن 

من حوصله ۴۰ نفر آدمو ندارم واقعا دوتا بچه کوچک دارم 

من دو شهر زندگی میکنم شهری که محل کار همسرم هست غریبم خاله هام وقتی بیان پیشم سه تا خاله دارم با بچه و مادربزرگم ۲۰ نفری میان 

یا دوسه تا عموم باهم میان با خونوادم بازم ۲۰ نفری میان 

ولی بازم برام سخته خیلی 

هروقتم شهر خودمون باشیم همه رو باهم دعوت نمیکنم مثلا خونواده شوهرم رو یه شب دعوت میکنم 

خونواده خودمم یه شب 

چون وقتی بچم دنیا اومد شب شیشه گرفتم خونواده خودم خونواده همسرم عموهام دایی خاله عمه همه رو دعوت کردم خیلیییی سختتت بود 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
واایی خدا قوت بهت خیلی سخته واقعا خوش بگذره ان شالله و امیدوارم آدمای قدرشناسی باشن من حوصله ۴۰ نفر ...

فدات شم عزیزم.

من مجردم .دعوتی مامانم ایناس .کلا سالی. یبار مامانم ی شب فامیلای بابامو دعوت میکنه.ی شبم همین تعداد فامیلای خودش .

ما ی اخلاقی داریم نمیدونم خوبه یا بد اگر حال نکنیم رفت و امد نمیکنیم

واایی خدا قوت بهت خیلی سخته واقعا خوش بگذره ان شالله و امیدوارم آدمای قدرشناسی باشن من حوصله ۴۰ نفر ...

من فکر میکنم ک اگر ازدواج کنم هرگز نمیتونم این تعداد مهمونی بدم.خدا قوت واقعا قشنگم

اون تاپیک قفل شد نتونستم بگم... شوهرم شرکت خصوصی هستش اینجوریه🤧😖😵‍💫شایدم باشه شرکت هایی که اینجو ...

عزیزم مگه بیمه نیست همسرت؟؟

اگر بیمه باشه و‌قرارداد تمام وقت شرکت موظفه حقوق کاکل پرداخت کنه

عزیزم مگه بیمه نیست همسرت؟؟اگر بیمه باشه و‌قرارداد تمام وقت شرکت موظفه حقوق کاکل پرداخت کنه

بیمه شرکت نیست 

بهش پولشو میدن تا آزاد پرداخت کنیم... 

ولی اونایی هم که بیمه هستن همینجوره تازه ما خودمون بیمه رو رد میکنیم 31 روزه 

اونای دیگه که بیمه شرکت هستن فقط روزایی که میرن براشون رد میشه... 14 روز ، 15 روز... 

خدا..

عزیزم مگه بیمه نیست همسرت؟؟اگر بیمه باشه و‌قرارداد تمام وقت شرکت موظفه حقوق کاکل پرداخت کنه

البته فیش حقوقشون اداره کاری نیست... 

یه مقدار بیشتره... ولی خب این بند هم توی قراردادشون هست که روزایی که نمیرن فلان مبلغ از حقوق کم میشه... 

پارسال حقوق ها رو کامل دادن ولی توی دو مرحله ته شهریور و ته اسفند مجموع کسری ها و مرخصی ها رو حساب کردن و به ازای هر روز x تومن کم کردن... 

بعضیا که از مرخصی هاشون استفاده نکرده بودن طلبکار هم شدن ولی خب یکی مثل شوهر من بدهکار شد...

خدا..