2821
2789
عنوان

دیت اول

446 بازدید | 40 پست

اصلا ارایش نکردم هیچی

فقط قبلش به پوستم رسیده بودم

لباسم توی ساده ترین و راحت ترین حالت ممکن بود و اصلا ایتمای گرونی نداشت فقط مرتب بود

خیلیم اروم بودم

بعد اون کلی به خودش رسیده بود درحالی که از من خیلی خوشگلتره در حالت عادی

و کلیم التماس کرد تا حاضر شدم برم باهاش بیرون

الان یاد اولین دیتم با شوهرم افتادم چقدر اعتماد به نفس مضاعف داشتم  😅😅 ما معمولی ها شانس بیشتری داریم نسبت به شما خوشگلا

پز زیرپوستی

یکی از اصول آدمای کاریزماتیک اینه قرار اول زیاد خودشو هلاک نکنه تیپ عادی نمی‌دونم چرا 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

خوشبخت و عاقبت بخیر باشید انشالله

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله خیلیم عالی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یکی از اصول آدمای کاریزماتیک اینه قرار اول زیاد خودشو هلاک نکنه تیپ عادی نمی‌دونم چرا

درمورد کاریزماتیک بودن چیز زیادی نمیدونم

ولی من با تجملات احساس راحتی نمیکنم 

رفتی دیت یاد شوهرتم افتادی؟

نه فک کنم دیت اول با شوهرشو به یاد اورده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792