2777
2789
عنوان

مردای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 61 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر تعداد کاربرای مرد زیاد شده آدم جرات نمیکنه با کسی دردودل کنه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بخاطر شرایط کاری کلا عید تا عیدی میام اینجا هرکه هر تصوری نمیخواد داشته باشه مهم نیست 🙃

شرایط کاریت چه ربطی به نینی و بارداری داره؟

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

یکی هست به اسم دانیال به همه درخواست میده میگه جواب مثبت بدید 🤣🤣

خیلی دلم میخواد به منم درخواست بده باهاش مصاحبه کنم 

فکر کنم خيلی معروفه😂

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

بخاطر شرایط کاری کلا عید تا عیدی میام اینجا هرکه هر تصوری نمیخواد داشته باشه مهم نیست 🙃

شرایط کاریت چه ربطی به نینی و بارداری داره؟

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بین من بهت فوش میدم البته به دل نگیریا میخوام تعلیق شم تو نی نی یار تگ کن تا تعلیق شم قبول میکنی؟

😂

خیلی دلم میخواد به منم درخواست بده باهاش مصاحبه کنم فکر کنم خيلی معروفه😂

کاربر خاصی نیس اتفاقا عکس چهرشم دارم

به نظرم اقایون اینجا با احساسات وحساسیات خانمها اشنا میشن جای خوبی برا یادگیری،خوب ید هم همه جا هست