2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنمولی واقعا این سه سال خیلی اذیت شدم از نظر فکری استرسم حالم گرفته شد

من میگم ادم یه ماهم بخونه مزد اون یک ماهو میگیره

الان شما ۳ ماهه

از جون مایه بزار...نتیجه بد نخواهد شد...به اندازه تلاشت مزد میگیری اینو قول میدم

مهدی باقری کسی بود که سال ۱۴۰۰ با پایه صفر دقیقا از همین دو فروردین شروع کرد و رتبه ۸۰۰ کنکور شد...الان پزشکی اصفهان میخونه...میدونم خیلیا هیت میدن...من مصاحبه کاملو قبلا گوش دادم یک ساعت تمام کل داستانشو گفت...قطعا این ادم بیکار نیست بیاد دروغ بگه!

حالا اون ۸۰۰

شما نمیتونی رتبه ۴ رقمی خوبی بیاری اگه واقعا بخونی؟؟؟

اون زمان کنکور تستی بود عمومی سه پایه هم تستی بود...اینو میگم که نهاییو بهونه نکنید

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

تو تلاش کن یک ماه مونده بخون خدابزرگه

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

میشه استارتر میشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

الان ی مشت امیدوارکننده میان خیر نمیشی عزیزمبهمن ماه میپرسیدی میگفتم بله

چرا نشه؟خیلیا رو دیدم اسفند و فروردین شروع کردن شده!شما بهتره ساز ناامیدی نزنی واسه کسی.اسی توهم اگر واقعا میخوای قبول شی همین الان برو شروع کن نه اینکه بیای نظر سنجی کنی نا امید بشی.به خودت اجازه نده کسی بگه میتونی یا نه اگر اراده کنی حتما میتونی امسال ۶۰درصد تشریحیه خیلی راحتتره