2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااااچرا همش دنبال دختر خوشگلاست؟؟

دختر خوشگلی تو اون سریال ندیدم😐جز اون زنه که یه نوزاد داشت غیبش زد اسمش فکر کنم نازنین بود اون واقعا خوشگله

هیهات من الذله هیهات من الذله✌🏻

نمیفهمیم ولی باز میخاییم ببینیم

کلا ترسناک دوست داریم از اونه بنظرم تو این سبک جنی ماورائی دوست داری سریال  آنها رو دانلود کن ایرانی ده قسمته خیلی قشنگه سریال احضارم هست ایرانی اونی ک تلوزیون نشون داد ن ها نمایش خانگی  درمورد یه دختر بچه اس مو بلند فوق العاده ترسناکه و اخرش ترسناکتر از هرچیز ممکنی تموم میشع

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دختر خوشگلی تو اون سریال ندیدم😐جز اون زنه که یه نوزاد داشت غیبش زد اسمش فکر کنم نازنین بود اون واقع ...

نه خودش بهشون میگه تو خوشگلی و باهاشون عکس میگیره 

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

قسمت جدیدش امروز فردا میادیه جن قدیمیه که داره اذیتشون میکنه+یه فرقه

مرایم زاد یا هورالا فکر کنم شوکا قبلا مراسم زار انجام میداده روش تاثیرگداشته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کلا ترسناک دوست داریم از اونه بنظرم تو این سبک جنی ماورائی دوست داری سریال آنها رو دانلود کن ایرانی ...

ارهههه خیلی 

حتماااا میرم میبینممم مرسیییی

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

2790
2778
2791
2779
2792