2777
2789
اره پسرش نیست ، بعد دیدی مانی با امیر حرف میزد تو حیاط بعد مرجان میشنید چی میگن 🫥 نه فکر نکنم اون ب ...

ارههههههههه دیدی صداش چجوری شده بود

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

ارههههههههه دیدی صداش چجوری شده بود

ارههه ، خیلی عجیبن بعد اون چنگاله چیه که هی دست به دست میشه 😅🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دست شوهر فاطمه اون دختره که تو بیمارستانم بود رسید 

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱

پخش اینم‌ توقیف شده؟

ن عزیزم بخاطر روز اول عید نیومد پرسیدم من جوکر و شام ایرانیم نیومده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دست شوهر فاطمه اون دختره که تو بیمارستانم بود رسید

اره بعدش دادش به اون روانشناسه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

کدوم چنگاله من چرا ندیدم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کدوم چنگاله من چرا ندیدم

یه چنگال هسته اینا باهاش خودزنی میکنن

ترسناکتر از همه اون سرایدارس خیلی مرموزه

یه چنگال هسته اینا باهاش خودزنی میکنن

عه😂😂😢😢دقت نکردم

ارهههه عروسکا برا اونه همه

دیدی سفره انداخته بود واسخ عروسکا چای و پنیر اینا گذاشته بود

جدیاطلاع ندارین کی میاد؟

احتمالاجمعه دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز