2777
2789
عنوان

سریال جومونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 17 پست
جالبش اینجاست مردم کره ی الان اصلا جومونگ رو یا ندیدن یا خیلی براشون معمولیه ما ها عاشقشیم ولی😁

اتفاقا جومونگ سالی که پخش شد تو کره رکورد زد خیلی جومونگو دوست داشتن و جزو سریالایی هست که بالاترین ریتینگ رو موقع پخش داشته 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

اتفاقا جومونگ سالی که پخش شد تو کره رکورد زد خیلی جومونگو دوست داشتن و جزو سریالایی هست که بالاترین ...

آره آره اون موقع خیلی پرطرفدار بود 

ولی الان نه ، انگار اکثرا فقط یبار کامل دیدن و رد شدن

من شخصا هربار که پخش شده دیدم :>

دوبله ی ایرانیشم خیلی باحاله خصوصا صدای جومونگ اسم دوبلورش یادم رفته ولی خیلی صدای خوبی داره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره آره اون موقع خیلی پرطرفدار بود ولی الان نه ، انگار اکثرا فقط یبار کامل دیدن و رد شدنمن شخصا هربا ...

علیرضا باشکندی دوبلور جومونگه تو تجویونگ هم دوبله ی نقش منفی اصلی رو داره صداش خیلی خاصه و ابهت داره 

جومونگ کلا از همه نظر خوب بود هم داستان هم آهنگ هم لباسا و گریما ولی سریالای دیگه تاریخی یه جای کارشون میلنگه 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

2790
2778
2791
2779
2792