2777
2789
خب من میترسم مشکل جنسی داشته باشه

شایدم ادم خیلی مثبتی هست منم اون موقع نگران بودم بعدا دیدم چون با هیچ دختری ارتباط نداشته بیچاره جرات نمیکرده

خدایا به داده و نداده ات شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه یه روزنه کوچک بزار ببین نگاه میکنه یا نه یا چادرت شل بگیر باید کنجکاو باشه

چی بگم والا!نگاه که میکنه.نگاه نکنه واسه چی موقع خداحافظی میگه چقد زود گذشت،نمیدونم ذهنم درگیره

اول از همه چیز ببین میتونی با مامانم مامانم گفتناش کنار بیای تو همین الان هم حسادت میکنی بعدش چی کار ...

اره حسادت میکنم واقعا.میدونم این و ک یه جور حس حسادته

خو ببین این حسادت الان که هنوز هیچ رابطه جدی ندارید هست .حالا برید تو زندگی اونوقت میخوای چی کار کنی .اونم مادرشه مگه میتونه ولش کنه .عمرو زندگیشو به پاش گذاشته .اول از همه اینو در نظر بگیر که از همه چیز مهمتره .بعدا بیشتر از مساعل جنسی و ... تو زندگیت تاثیر داره .

امروز ظهر اس ام اس داده که مامانم داره نظارت میکنه من خونه رو جارو کنم منم حسودیم شد گفتم جارو‌کردن ...

خوب سعي در مورد همينا بيشتر فكر كني ببين ميتوني با اين وضعيت كنار بيايي ؟ اگر اينده مشكل پيدا كني چي

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
میدونی من تازه بهش میگم خانواده ها ندونن!!!تازه کلی باهاش بحثم شده ک چرا رفتی به مامانت و ابجیت و دو ...

اگر نمی خواستی دوستی تون رو بدونن کار اشتباهی نکردی چون ممکنه خانواده روشنفکری نداشته باشه پس فردا هر مشکلی پیش بیاد بگن خودت چسبیدی به پسرمون. ولی اگه اون اصرار به ازدواج می کنه و شما میگی نه اشتباهه. طبیعیه اول باید به خانواده خودش بگه و بعد خانواده شما. شما فقط اصرار کن که تا مادرت رو رسما در جریان نذارن حاضر نیستی قدمی برداری.

ببین خودت تنها برو پیش مشاور هیمنا رو بگو. بذار بفهمی واقعا رفتارش مامانی و وابسته س یا تو اشتباه می کنی. و بفهمی خودت چقدر مستقل هستی و می توین باهاش کنار بیای یا نه. لازم نیست تو این مرحله ایشون هم بیاد. درباره مسائل جنسیش هم الان اصلا قضاوت نکن.

وای وای پستاتو خوندم یاد خودم افتادم... شک نکن که این اقا سرد مزاجهههه

منم قبل ازدواج شوهرم سرد بود نگاهم نمیکرد دستم نمیزد حرف عاشقونم نمیزد اعت2کردم گفت نامحرمیم و تریپ مذهبی ورداشت. بعد عقد دیدم کوه یخ تشریف داره الانم دارم طلاق میگیرم

لطفا ولش کن...وگرنه بدبخت میشی

ببین خودت تنها برو پیش مشاور هیمنا رو بگو. بذار بفهمی واقعا رفتارش مامانی و وابسته س یا تو اشتباه می ...

نمیدونم چیکار کنم.میترسم تمومش کنم یه وقت بابت خرجای این مدتی که کرده مدیون شم