2777
2789
نه منظورم این که کارای دیگش نشونه ی دوست داشتنه 

خب نگران نباش

مگه هدف اين نيست ك تو ازمون بدي اين موارد رو بذاريد بعدش ك فكرت درگير نباشه

خب همينكارو كن

فكرت و درگير نكن فعلا

ارتباطت رو كم كن

ب محض تموم شدن امتحان خانواده ها رو بيار وسط 

شما تو سه جلسه اشنايي با پدر و مادراتون ميتونيد راه يكساله خودتون دوتايي رو بريد 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دلارام من فکر میکنم چون دوستم نداره بهم دست نمیزنه😯

الان رابطتتىون چطوره ؟ 

نه اينطوري فكر نكن ربطي نداره اگر از اين پسراي هوس باز بود و ميخواست ازت سواستفاده كنه بعدم ول كنه و بره يعني دوستت داشت ؟ ببين بقيه رفتاراش چطوره ؟ ميگه قصدش ازدواجه ؟ حركتي كرده براي خواستگاري

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان رابطتتىون چطوره ؟  نه اينطوري فكر نكن ربطي نداره اگر از اين پسراي هوس باز بود و ميخواست ا ...

اره خب.من بهش گفتم بشینی دست دست کنی بالاخره یه روز قبول شی ازمون وکالت من منتظر نمیمونم.

الان هی میگه دارم دنبال کار میگردم تا وقتی ازمون قبول شم بیکار نمونم

الان رابطتتىون چطوره ؟  نه اينطوري فكر نكن ربطي نداره اگر از اين پسراي هوس باز بود و ميخواست ا ...

من بی حوصله شدم.حساس شدم همش در مورد مامانش حرف میزنه😐.بهش دیشب گفتم باید این عدم وابستگی ما دوتا جاش عوض میشد

نه من فرق داشت قضیه اش.اون کاری با جسم من نداره کلا

منظورم كلي بود نه بشما

راستش نميتوني ب تنهايي اينو تشخيص بدي

حتما بايد خاستگاري انجام شده باشه و توي خونه باشيد تا بتونه خودش رو نشون بده 

شايد چون با شما هدفش ازدواج هست نميخاد بد بيني و بد دلي ايجاد كنه 

شايد تجربه هاي بدي داشته و با دست كسي رو گرفتن متهم شده ب افكار پليد و حالا ميخاد قدم ب قدم درست پيش بره تا فكراتون نسبت بهم خراب نشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خیلی بچه مثبته ؟ از اینایی که تو محیط بسته بزرگ شدن؟

اره.واقعا نسبت به من تو محیط بسته تری بزرگ شده.خودشم میگه یکی از دلیلایی ک به مامانم خیلی وابسته ام اینه که مدام پیشش بودم.

من تو میحیط بازی نبودم.ولی چون اکثرا تنهام خیلی ذره این نبوده روم

من بی حوصله شدم.حساس شدم همش در مورد مامانش حرف میزنه😐.بهش دیشب گفتم باید این عدم وابستگی ما دوتا ج ...

خوب سعي زياد حساس نباشي و تو اين دوران سعي كني بيشتر بشناسيش خودشو خانوادشو روابطشونو فرصت خوبيه عجله نكن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اره خب.من بهش گفتم بشینی دست دست کنی بالاخره یه روز قبول شی ازمون وکالت من منتظر نمیمونم. الان هی م ...

جفتتون ازمون وكالت داريد

من نفهميدم كي ازمون داره  

منظورم كلي بود نه بشما راستش نميتوني ب تنهايي اينو تشخيص بدي حتما بايد خاستگاري انجام شده باشه و ت ...

چند وقت پیش من یه بار بهش گفتم من میترسم کسی ببینتمون تو خیابون.گفت اتفاقا من دوست دارم ببینه کسی تا زودتر خانوادت بفهمن و بیام جلو

جفتتون ازمون وكالت داريد من نفهميدم كي ازمون داره    

اره خب.وکالتو جفتمون رد شدیم.اون دوتا ازمون دیگه داده جواباش نیومده. من یه ازمون دکتری دارم هنوز

چیکار کنم به نظرت😥

بعد خاستگاري ميشه فهميد بخدا الان نميشه

اگه بگم خودت بري دستش بگيري فردا بهت ي چيزي ميچسبونه بددلي نسبت بهم ايجاد ميشه

اما بذار بياد خاستگاري منتظر نتيجه نباش همينجوري با پدرمادرت اشناش كن و به همين بهانه اشنايي تو خونه ميتوني تو موقعيتهايي قرارش بدي البته شرطش اين هست ك فكر كنه از نظر تو ازدواج قطعي هست ك يعني تو اگر حركتي هم انجام دادي موجه باشه

خوب سعي زياد حساس نباشي و تو اين دوران سعي كني بيشتر بشناسيش خودشو خانوادشو روابطشونو فرصت خوبيه عجل ...

امروز ظهر اس ام اس داده که مامانم داره نظارت میکنه من خونه رو جارو کنم منم حسودیم شد گفتم جارو‌کردن نظارت میخواد؟گفت مادرمه دیگه چیکار کنم.منم نوشتم هیچی.دعای خیرشون کلی کارسازه.همین

دیگه هم خبر ندارم ازش