2777
2789
عنوان

کسب وکار عالی

250009 بازدید | 105 پست

بچه ها اینجا شاید خیلیا تو فکره راه اندازی یه کسب و کار درست حسابی باشن که بتونن ازش درامد قابل توجهی کسب کنن. میخوام تو این تاپیک راجب شغل حرف بزنیم حتما تو اطرافیانمون دیدیم کسایی که یه کاری راه انداختن و موفق شدن.شروع کنیم بگیم بلکه ایده بگیرن بچه ها اینجا

موافقید؟

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   

مثلا من خودم میگم

عموم اینا تویه شهرستان زندگی میکنن که نسبتا جمعیت خوبی ام داره

دفعه پیش ک رفتیم خونشون مارو بردن یه رستوران  رستوران ایتالیایی بود

چون تاحالا همچین رستورانی تو شهرشون نبود میگفتن هرروز غلغله اس،مارو برده بودن از قبل میز رزرو کرده بود انقد شلوغ بوده

کیفیتش ام خیلی خوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه بگي كدوم شهر اخه همه جا رستوران ايتاليايي هست ديگه

میگم ک عزیزم اونجا شهر کوچیکی بود

تو خیلی از شهرا نیست هنوز

وای من خیلی دوست دارم یه کار توی خونه بود انجام میدادم چون شوهرم مخالف کار بیرونه ولی چند بار اقدام کردم کارهاشون کار که نبود بیگاری بود کار زیاد حقوق خیلی کم نمیدونم انصافشون کجا رفته

اره بیاین بگین من که از بیکاری هلاکم

ی مغازه هس نزدیک خونه ما،لباس تو خونه ای میاره از ده تا نهایت۲۵تومن ولی مدلاش بد نیس به روزه 

یبار من گفتم برم بخرم ساعت ۵باز میکنه بخرا اندازه ۵۰نفر وایساده بودن دم در تا مغازه باز کنه

به سرم زده منم برم تو کار لباس فروشی

وای من خیلی دوست دارم یه کار توی خونه بود انجام میدادم چون شوهرم مخالف کار بیرونه ولی چند با ...

عزیزم اکثرا اینجویه منم 4 ماهه کار که چی عرض کنم بیگاری میکشم هنوز هیچی نگرفتم حقوق😡

⚘خدایا شکرت❣
اره بیاین بگین من که از بیکاری هلاکم ی مغازه هس نزدیک خونه ما،لباس تو خونه ای میاره از ده تا نهایت۲ ...

لباس فروشی خیلی سود داره اما ریسکم داره 

باید جاهای شلوغ بزنی و حسابی خودتو مشغول کار کنی تا فروشت خوب باشه

بچه ها این تاپیکا هیچ بازدید نداره حالا اگ تاپیک میزدم بیاید شوهرم خیانت کرده اووو تو گوشی شوهرم بیاید ببینید چی پیدا کردم همه میومدن 😠

مامانم اینا یه همسایه داشتن که پدر خانواده بنده خدا راننده پیکان وانت بود ودرآمد آنچنانی نداشت

دخترش ازدواج کرد

دامادشم بدجور آس وپاس بود

دامادوپدرزن باهمدیگه زدن توکار پخش سیب زمینی پیاز.

صبح ها میرفتن میدان بار به اندازه دوتا وانت سیب زمینی وپیاز میاوردن خالی میکردن تو پارکینگ.

پنج نفری (مادروپدرودوتا دختراوداماد)مینشستن به جداکردن خوبا ازبدا 

بعدکه تموم میشد میبردن به سوپری ها رستوران ها وفست فودا پخش میکردن

درعرض یکسال به همچی رسیدن 

امروزه پول تو لباس و شکمه آدم از هرچی بگذره از این دوتا نمی تونه بگذره

😂خیلی خوب گفتی

لوازم ارایشم خیلی سود داره 

مامانم اینا یه همسایه داشتن که پدر خانواده بنده خدا راننده پیکان وانت بود ودرآمد آنچنانی نداشت دختر ...

تازه اگه اونو برن از سره زمین از خوده کشاورز بخرن نصف میشه هزینه