ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دو سا تا مانتو سفارش دادم جنسشون بد بود نپوشیدم حرصم میاد یادم میوفته دو ۳ تا شلوار خریدم اندازم نشد دمپا مام زغالی ..۹ ملیون دارم لوازم آرایش موزن سرم تونر اینجور چیزا هیچکدوم استفاده نمیکنم
من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶🌫️
لباس همیشه لباس های مجلسی خیلی گرون میخرم نه جایی میرم نه کسی نه چیزی نمیدونم چرا باز میرم میخرم هم ...
منم مث شما بودم.کفش و کیفای گرون چرم و اصل میخریدم.مانتوهای مجلسی.کت مجلسی و هزار کوفت دیگه.ولی دریغ از یبار استفاده درست و حسابی.الان یساله تصمیم گرفتم فقط لباس دم دستی و کاربردی بخرم.انقد خوبه.تمام مجلسیام تو کمد فقط آویزون بود.الان تمام لباسام بدرد میخورن و تنوع رنگی و مدلی هم دارن.
من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠