2777
2789
من آرزومه ۲۰۷ دنده اتومات داشته باشم شبا با دخترم بریم دوردور🤭الان کمه کمش یک میلیاردو خرده ای ازت ...

این کار باعث میشع اقتصاد داغون ما 

داغون تر بشه

میشه اگه پول دارید تو تولید سرمایه گذاری کنید وسود ببرید 

درسته راه سخت وپردردسری هست 

ولی ما خودمون به فکر نباشیم 

کسی به فکرمانیست 

طلاهم که قربونش برم.... 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرخ کن‌ و قهوه ساز چون هیچ کدوممون قهوه دوست نداریم نمیخوریم حالا گفتم بذارم کنار شاید داماد آینده ق ...

چرا سرخ کن خوب نیست یعنی خوب سرخ نمیکنه؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
همسرم ماشین جدا داره خودم هم جایی نمیرم نهایت با اسنپ میرم و میام ....

منم شوهرم ماشین داره...اما خب اکثر اوقات سرکاره....انشالله در این ه میبینی چقدر کاربرد داره بچه هات رو راحت می سونی مدرسه و کلاس های مختلف...بعدش میبری پارک..........اصلا جدا از کاربردی بودن یا نبودن حرف من اینه حرف مردم برات مهم نباشه.این جماعت زیاد حرف می‌زند ...دهنشوپ هم ممتاسفانه چفت و بست ندارن...بیخیال رفیق

منم الانش دارم حرف میشنوم طلاهات فروختی طلا گرون شد رفتی یه لگن خریدی، ولی من واسم مهم نیست عشق میکن ...

الهی خدا بهترینش رو نصیب تون کنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم شوهرم ماشین داره...اما خب اکثر اوقات سرکاره....انشالله در این ه میبینی چقدر کاربرد داره بچه هات ...

چی بگم 

خدا اینقدر به همه بده چشم و دلشون سیر بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الهی خدا بهترینش رو نصیب تون کنه

ممنون عزیزم همچنین

برات حرف بقیه مهم نباشه خودت از زندگی و داشته هات لذت ببر😘

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منم الانش دارم حرف میشنوم طلاهات فروختی طلا گرون شد رفتی یه لگن خریدی، ولی من واسم مهم نیست عشق میکن ...

دقیقا منم همینم....طلا با تموم گرونیش برام بی ارزشه....دوست دارم دو روزه عمرم رو زندگی کنم

منم شوهرم ماشین داره...اما خب اکثر اوقات سرکاره....انشالله در این ه میبینی چقدر کاربرد داره بچه هات ...

بخاطر همین مادربزرگ من یکی از شرطاش برای عروس دادن نوه هاش این داماد اول ازدواج یه ماشین یه نامش کنه 

از همه دامادامونم یدونه ماشین گرفته 😂

اما فعلا شوهر من سوگلی😂چون ماشین خوب داد بمن 

دامادا به اساس خرجی که میکنن طبقه بندی میشه😂

من واقعیت خریدامو با وسواس انجام میدم 

واسه همین چیز بدردنخور واقعا یادم نمیاد خریده باشم 

اون لحظه حتما لازمش داشتم 

حالا اینکه بعدا از دایره خارج بشه هم هست 

چون واقعا چیزی لازمم نباشه ردش میکنم بره

دقیقا منم همینم....طلا با تموم گرونیش برام بی ارزشه....دوست دارم دو روزه عمرم رو زندگی کنم

من که فروختمشون الان هیچی ندارم در عوض راحت میرم و میام 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

این کار باعث میشع اقتصاد داغون ما داغون تر بشهمیشه اگه پول دارید تو تولید سرمایه گذاری کنید وسود ببر ...

درسته حرفتون ولی برای تولید هم بلید سرمایه بالای چن میلیارد باشه وگرنه دوس داشتم یه مغازه اجازه کنم بهترین جای تهران و لبلس بچگونه بزنم چون خودم سابقه فروشندکی داشتم پوشاک بچگانه میدونم چقدررررر سود داره

چرا سرخ کن خوب نیست یعنی خوب سرخ نمیکنه؟

حواسم نبود بدون روغن بگیرم  از ایناس ک روغن زیاد میخاد سبدش بزرگه بعد نمیدونم چرا مرغ رو سفت میکنه مرع داخلش ترد و خوشمزه نمیشه

درسته حرفتون ولی برای تولید هم بلید سرمایه بالای چن میلیارد باشه وگرنه دوس داشتم یه مغازه اجازه کنم ...

اره سخته خیئییییلی سخته

میشه از کم شروع کرد 

راه میوفته بالاخره کم کم