2777
2789
عصبانیت سرچی؟ نباید بلاک میکردی عزیزمبهش برمیخوره

سراینکه بمن گفتن بامن دوست باش ولی خاستگار اومد برات ازدواج کن.. نمیدونم بلاک. کردنم درست بود یا نه؟ اگه بخاد زنگ بزنه میتونه ولی نمیدونم ازبلاک درش بیارم یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس کاری ب بلاک. کردن نداره . از بلاک درش نیارم اشکالی نداره؟

دربیاری میگه مودی هستی

ولش کن

ببین قصدش ازدواج نیست

خواهرانه بهت میگم 

پسری که اینجوری بگه یعنی رو من برای ازدواج حساب باز نکن

اگه من اشتباه میکنم و اونم جدی باشه بهت پیام و زنگ میزنه

اصلا از اولش نباید بلاک میکردی فقط جواب نمیدادی ولی بلاک کردی تموم شده دیگه حالا اگه به دلت هست از بلاکی درش بیار دیگه هم عصبانی نشو

دربیاری میگه مودی هستیولش کنببین قصدش ازدواج نیستخواهرانه بهت میگم پسری که اینجوری بگه یعنی رو من بر ...

پس ازبلاک درنمیارم دیگه خودش هرکارخاست بکنه. ازدواج زوری نیست.. ممنون. شاید اشتباه کردم ولی میتونه زنگم بزنه. من نارارحت شدم ازحرفش خیلی بهم برخورد. ولی نمیتونم فراموشش کنم

سراینکه بمن گفتن بامن دوست باش ولی خاستگار اومد برات ازدواج کن.. نمیدونم بلاک. کردنم درست بود یا نه؟ ...

سلام خ بی عزیزم مادرت خوبه بیماریش درمان شد یه سوال داشتم اگه اومدین بپرسم مادرمنم دچارشده تومورمارکرش بالارفته میترسم مادرشما چیشد