2777
2789
عنوان

گفت ازچَشامانَش بِگو

| مشاهده متن کامل بحث + 7196 بازدید | 1094 پست

روزی می‌رسد؛

که یک پارچه ی سفید

پایان می‌دهد؛ به من...

به شیطنت‌هایم...

به بازیگوشی هایم....

به خنده های بلندم....

روزی که همه `با دیدن عکس هایم...

بغض میکنند و میگویند :

دیوونه؛ دلمون واست تنگ شده..

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوست‌دارم‌وقتی‌خبرِ‌مرگمو‌میشنوین ذوقتو‌نوببینم...🖤

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ بهشت#   ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش جهنمه#   🖤 🪦

خ‍‌ودک‍‌ش‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌ون‍‌ه‍ بهشت# ب‍‌اش‍‌ه‍ واس‍‌ه‍ ک‍‌س‍‌ی ک‍‌ه‍ زندگ‍‌ی‍‌ش جهنمه# 🖤 🪦

پایانم نزدیک است نبودم را جشن بگیر....

یـروزیـ،با گریـه بـ پیـامـام خیـرع میشی؛ اما اون موقـع دیگـ خیـلیـ دیـرع(:

اسمم را سنگی نگه میدارد

تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤

اخرش برام گل میخری ولی میاری

سر قبرم، و با خودت میگی

این دختر از دلتنگی من مرد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز