2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودمم کل امسالم بخاطر این فیلما تلف شد. البته مدرسه هم میدفتمبنظرت ریاضیو سالیانه ببینم؟یا همون ف ...

فینیتو ببین خوبه  و کامل

قضاتیم اکیه

شیمی من نکته و تست دی ماه فراهانی میبینم خوبه و کامل

فینیتو ببین خوبه و کاملقضاتیم اکیهشیمی من نکته و تست دی ماه فراهانی میبینم خوبه و کامل

نکته و تست دی همون بیگ‌بنگه فکر کنم

سطحت چطوریه تو؟

اینا هی به من میگن سالیانه ببین . من همینطوریشم وسواس فیلم دیدن دارم..

پایش خوب بوده حتما

نه برعکس اصلا نرسید خیلی از مطالب و بخونه براش الویت بندی کردیم چون یازدهم که هیچی نخوند دهمم تاعید و دوازدهم تابستون هیچی از اول سال شاید جمعا یک هفته با این حساب که دوستاش خیلی جلو بودن اما اون نتیجش از دوستاش بهتر شد

نکته و تست دی همون بیگ‌بنگه فکر کنمسطحت چطوریه تو؟اینا هی به من میگن سالیانه ببین . من همینطوریشم وس ...

من بد نیس حدود دو هفته اس شل کردم کلا

نه سالیانه نبین

نکته  و تستم همون مطلب سالیانه اس فقط تست کمتر میزنن ک خودت میتونی بزنی تست بیشتر اینو من نمیگم مشاورا میگن

عزیزم سوال آخره موقع امتحانات نهایی چجور واسه کنکور تیر هم میخوند؟

ببین تقریبا مثلا 17 و 18 ساعت میخوند 12 ساعت تشریحی میخوند 4و 5 ساعت تستی و از عیدم برعکس 14 و 15 ساعت میخوند 2و 3 ساعت تشریحی 12 ساعت تستس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز