2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . بله راضی ام .من همزمان با گذاشتن بایت گارد ، باشگاه حرکات اصلاحی هم شروع کردم فکر می کنم ورزش ...

والا من هنوز وقت نکردم ک برم دکتر .همچنان صدا رو داره . بعد از کنکورم میرم پیش خانم فرهادی .

ب نظرم منم باید حرکات اصلاحی انجام بدم چون ب خاطر درس خوندن تو این چند سال خیلی بد نشستم و همیشه هم گردن درد دارم 

بله صدا و درد البته صدا همیشه داشتم حتی موقع حرف زدن .

عزیزم شما بهتر شدین؟؟

من یه هفته هست فکم سمت چپ باز و بسته میکنم صدا تق میده بعضی اوقات سمت راستم اینجوریه دردم میکنه ولی خیلی کم

دکتر نرفتم ولی یه سری ها گفتن شاید مفصل گیجگاهی

آخه سنی هم ندارم یه سری ها میگن درمان نداره میترسم از جراحی و اینا هم

دندون قروچه هم ندارم نایت گارد واسه کسایی که دندون قروچه ندارن تاثیری داره؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

عزیزم شما بهتر شدین؟؟من یه هفته هست فکم سمت چپ باز و بسته میکنم صدا تق میده بعضی اوقات سمت راستم این ...

منم فکر می کردم دندون قورچه ندارم اما کلی ساییدگی دارم ..

الان دو ماهه درمان رو شروع کردم با بایت گارد و ورزش ...

منم دقیقا علایم شما رو دارم 

منم فکر می کردم دندون قورچه ندارم اما کلی ساییدگی دارم ..الان دو ماهه درمان رو شروع کردم با بایت گار ...

خب الان بهتر شدین ؟؟؟

تاثیری داره آیا؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

منم فکر می کردم دندون قورچه ندارم اما کلی ساییدگی دارم ..الان دو ماهه درمان رو شروع کردم با بایت گار ...

خیلی میترسم دکتر گفته ساییدگی مفصل دارید؟؟

ببخشید میشه بگید مثلا دلیلش چی بوده که ساییدگی به وجود اومده؟؟

یعنی منم باید برم دکتر ای خدا همینو کم داشتم 😔

خیلی میترسم دکتر گفته ساییدگی مفصل دارید؟؟ببخشید میشه بگید مثلا دلیلش چی بوده که ساییدگی به وجود اوم ...

نه نه 

ساییدگی مفصل نه 

ساییدگی دندان ها روی هم که باعث ایجاد مشکل در مفصل میشه