2777
2789
عنوان

صدای خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 69 پست
حالا من وقتی یکی با دست بزنه به پام خیییلی بدم میاد دلم میخواد اون لحظه دستشو قلم کنم😂

دقیقااااااا مخصوصا اگ دست  به زانوم بزنه😕😂

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقیقااااااا مخصوصا اگ دست به زانوم بزنه😕😂

دیدی به شوخی بعضیا محکم میکوبن به رون پای بغل دستیشون؟چندتا مورد اینجوری داشتم منم همون لحظه محکم کوبیدم روی دست طرف😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بعضی ها که موقع خوردن صدا میده دهنشون دلم میخاد همچین با پشت دست بزنم حالش جا بیاد

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

منم متنفرررم ی بارخواهرم اینجوری خورد گفتم چرا مثل شتر غذا میخوری😂واقفا رومخم بود

بخدا نمیشه تحمل کرد 😂

من اگه تو اتاقم باشم درم بسته باشه صدا خوردن بشنوم میام بیرون با اعصاب خوردی 😐😂 یه چیز میگم

دیدی به شوخی بعضیا محکم میکوبن به رون پای بغل دستیشون؟چندتا مورد اینجوری داشتم منم همون لحظه محکم کو ...

حس بدیه😂

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

آخ گفتی و کردی کبابممممممم 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بخدا نمیشه تحمل کرد 😂من اگه تو اتاقم باشم درم بسته باشه صدا خوردن بشنوم میام بیرون با اعصاب خوردی � ...

اره واقعا رومخه

چندسال پیش دوتا دوست صمیمی توانباری بودن بعدیکیشون خواب بودا ازصدای خیارخوردن دوستش بیدارشده هرچی میگفته درست بخور اونم نخورده خلاصه سه بارگفته اونم به حرف نکرده اونم کشتش تواخبارداشت نشونش میداد...بعدبه مامانم‌گفتم اگه منم یک روز دختردیگتو کشتم ناراحت نشیییی😂😂😂

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

وای حتی تاپیکت رو دیدم عصبی شدم صداش توی مغزم تکرار شد ، خیلیییییییی کار روی مخیههههه

ببخشید واقعا 

خودم انقد رو مخم بود اومدم بگم تعارف نکنید اگه رو مختونه یکی اینکارو میکنه بگید بهش یا اگه راحتید باهاش با پشت دست بخوابونین دهنش انقد رو مخه🙂😐😂

حس بدیه😂

خیییلی

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚