2777
2789
عنوان

بعد عمل بینی پوستم عالی شده بود 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 21 پست
من دوست دارم یه بار برم فیشال نظرتون چیه

فشیال یه کم ریسکه !! باید جایی بری ک واقعا کاربلد باشن و مواد درجه یک استفاده کنم بدونن نیاز پوستت چیه

دوست من رفته بود بدتر جوش زد

اگه پوستت خوبه ریسک نکن 

منم باهات موافقم 

من مدتی از شوینده ها مخصوص استفاده میکردم و مرطوب کننده هم حتما مخصوص پوستم استفاده میکردم انواع ماسک ورقه ای ولی واقعا پوستم کدر شده بود ،اون سفتی گذشته رو نداشت و شل و بی حال شده بود دیگه اونا رو کنار گذاشتم فقط با یه شوینده اونم که فقط آرایشارو بشه باهاش تمیز کرد، شروع کردم مثل گذشته از ماسک‌های طبیعی استفاده میکنم پوستم داره بر میگرده و واقعا الان راضی ترم حس میکنم صورتم داره روشنی گذشته رو دوباره پیدا میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره با ضد آفتاب . یادت نره . من میخوام آب زرشک بخورم خونم تصفیه شه لامصب هعی میندازم عقب هنوز جوش می ...

چند سالته ؟😂😂 اره شنیدم اب زرشک هم برای پاکسازی عالیه

ببین چیزای دیگه رو هم بررسی کن

مثلا رو بالشتیت رو هر هفته بشور من وقتایی ک یادم میره زود ب زود بشورم گونه هام جوش میزنم . گرمیجات هم تاثیر داره

یعنی نمیشه صورتو با فم شست ؟ یا دارو های ضد جوشمو به جوشایه گونم بزنم؟

نه اگه جوش داری حتما درمانو ادامه بده ، برای جای جوشات هم ترمیم کننده اَون بزن ک جاش نمونه

چند سالته ؟😂😂 اره شنیدم اب زرشک هم برای پاکسازی عالیهببین چیزای دیگه رو هم بررسی کنمثلا رو بالشتیت ...

والا ۲۰ رد کردیم هنوز جوش میزنم ولی نسبت به قبل بهتر شدم . خیلی بهتر . کلا ژنه دیگه انگار مامانم خواهرم اینا هم بعد بیست  به مرور بهتر شدن🤕🤕

اره اینا حواسم هست من پوستم حساسه رو بالشی اینا کثیف باشه سریع جوش میزنم.

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

خواب تغذیه خیلی رو پوست تاثیر دارهشوبنده ها معمولا پر از مواد شیمیایی شده بیشتر شبیه یه تجارت پرسود ...

اینا همش مافیای وارد کننده اینجور وسایله ، لعنتی تمومی هم نداره وقتی بیفتی رو دور محصولات پوستی یهو می بینی صدتا چیز خریدی ...فقط جیبتو خالی کردن 

منم باهات موافقم من مدتی از شوینده ها مخصوص استفاده میکردم و مرطوب کننده هم حتما مخصوص پوستم استفاده ...

اره اصلا با پوست و مو نباید زیاد ور بری ، بیشتر ژن و تغذیه و استرسه ... اینجور چیزا یا تاثیر خییلی کمی داره یا بدتر میکنه