2789
آپدیت نکنی باتریش میاد پایین

از کجا باید اپدیت کرد ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرت ارزش داره ۲۶ تومن بدی ایفون ۱۲ نرمال دست دو بخری با باطری ۸۰؟

مدلش پایینه ولی درکل ایفون بهتر از اندرویده افت کیفیت نداره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

۳ساعتع نشده

وایسا ببینم رفیق نامزدم موبایل فروشی داره زنگ بزنم بهش ببینم گوشی رو میگیره:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

الان اپدیت کنم نپره انتنم

من خودم جرئتم نیس اپدیت کنم😂

میخواستم اپدیت کنم یه بار گفت اپل ایدیت رمز دوعاملی باید داشته باشه

نفهمیدم یعنی چی یادمم رفت بپرسم چیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

وای چ‌غلطی‌کردمنمبشه لغو‌کنم🤣

نه نمیشه🫠

مبشه بپرسی‌توروخدا

گفتم ببین گفت عامل های زیادی داره مثل اینترنت قوی هست قطع و وصل نمیشه ؟

بعد شارژ گوشی حداقل باید 50 درصد باشه 

حالت ذخیره انرژی هم نباید باشه اگه هست غیرفعالش کن!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻