2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 31 پست
اخه دروغ ب کیهمسرم و پدر مادرش ک درجریانن

باید درست تلفظ بشه تو عقد ایراد ایجاد میکنه. 

مثلا میتونن فقط فامیلیتون رو بگن خانم فلانی هیچی نگه بانو یا دوشیزه. 

ولی اینکه دوشیزه خطاب کنه دروغه و در عقد ایراد کلامی داره. 

چون شما بانو هستید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

ایشالله خوشبخت بشین..

ببین اهمیت نداره بگه حتی بانو 

مهم خودت و همسرت و خونواده ی همسرت هستین.‌.

باور کن بقیه اهمیتی ندارن..

سعی کن لذت ببری از اون لحظات و ایشالله روزای شیرین بعد زندگیت 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

در ازدواج دوم چه چیزایی مد نظرت بود؟

سخت تر نیست؟

من خودم جدا شدم و با کسی تو رابطه م

واقعا نمیدونم اگر بگه ازدواج چیکار کنم....

مبارکتون باشه گلم 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

نمیشه. میگه بانو

ولی نگران نباش. دختر عمه منم همین بود. هیچ کسی نفهمید

میتونید عقد رسمی و محضری رو بدون این که به کسی بگید تو محضر انجام بدید. بعد فرمالیته و الکی به محضر دار بگید تو مراسم بگه دوشیزه

سخت ک هست اعتماد سخته ولی خوب توکل به خدا بستگی ب طرفت داره

خانواده همسرت کنار اومدن؟ خودش داماد ازدواج اولشونه؟

خوشبخت بشین

اهمیتی نداره

ولی با عاقد مطرح کنید همراه همسرتون

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

باید درست تلفظ بشه تو عقد ایراد ایجاد میکنه. مثلا میتونن فقط فامیلیتون رو بگن خانم فلانی هیچی نگه با ...

اون فقط اجازه خواستنه که عروس خانم وکیلم یا نه و جز خطبه عقد نیست. تو خطبه عقد دوشیزه یا خانم نیست. فقط اینو میگن که موکلم فلانی فرزند فلانی رو در قبال مهر معلوم به عقد دایم اون یکی موکلم فلانی پسر فلانی درآوردم.

اون فقط اجازه خواستنه که عروس خانم وکیلم یا نه و جز خطبه عقد نیست. تو خطبه عقد دوشیزه یا خانم نیست. ...

بله اگر خانم صدا کنند مشکلی نیست. 

دوشیزه ایراد داره چون بانو هستند نه دوشیزه. 

بله اگر خانم صدا کنند مشکلی نیست. دوشیزه ایراد داره چون بانو هستند نه دوشیزه.

ربطی نداره. از یکی میپرسی وکیلم یا نه حالا بگی دوشیزه یا خانم فرقی نداره جز خطبه عقد نیست.با اون بله ای که عروس میگه عقد جاری نمیشه فقط وکالت میده عاقد خودش بعدا عقدو میخونه.

استارتر اگه فضول هست تو مهمونا یادت نره به عاقد بسپاری حتما از باباتم اجازه بخواد برای دوستم عین تو پیش اومده بود یه فضول از همین راه کشف کرد بود

خانواده همسرت کنار اومدن؟ خودش داماد ازدواج اولشونه؟خوشبخت بشیناهمیتی ندارهولی با عاقد مطرح کنید همر ...

بله همسرم ازدواج اولش هستش 

چرا نباید کنار بیان اخه؟ مشکلی نداشتن هر دو هم فرهنگی هستن پدر مادرش

همسرم همیشه میگه  متاسفانه الان دخترای مجرد با هزار نفر دوست هستن و بدترین کارها میکنن فقط چون تو شناسنامه درج نشده میگن مجرد هستیم تو ک فقط ی نفر تو زندگیت بود اونم شرعا و قانونا. گناه  و جنایتی نکردی ک

ربطی نداره. از یکی میپرسی وکیلم یا نه حالا بگی دوشیزه یا خانم فرقی نداره جز خطبه عقد نیست.با اون بله ...

واقعا چندان اهمیتی نداره مخصوصا برای همسرم 

مهمونامون سر عقد ک زیر ده نفر هستن از طرف ما فقط یه همو و یه خاله از طرف اونام فقط یه خاله 

کلا خواستم بدونم